mr_t Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Zwróćcie uwagę, czy u Was nie odstają drzwi kierowcy - tak jakby były niedomknięte. U mnie tak było - poluzował się zaczep zamka. Serwis niby to poprawił, ale i tak były szpary, później coś tam porobili - pewnie metodami siłowymi. Teraz jest lepiej, ale samochód jak dla mnie wygląda jak był bity i później byle jak założono drzwi. Z drzwiami pasażera nie ma tego problemu. Na ulicy widziałem 2 inne cuppety w których drzwi kierowcy też wyglądały jakby były niedomknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 U mnie wszystko wyglada ok. Domykaja sie leciutko i raczej nic nie odstaja bo bym zauwazyl przyjze sie jeszcze i jakby co updateúje wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewtls Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 U mnie też wygląda wszystko OK. Az poszedłem sprawdzic z kazdej strony. Nie widze aby coś odstawało. Miałem tylko raz zdarzenie że mi zaczep puścił przy końcu zderzaka ale podjechałem do seriwsu i zaraz mi nowy założyli i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi