tadek844 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam Jestem pierwszy raz w życiu na takim forum wiec wybaczcie wszystkie moje błedy, od niedawna posiada RENAULT MEGANE 2002 1.9dci 120km. mam kumpla który ma SEAT TOLEDO 1.9TDI 110km,i niedawno jechalismy łeb w łeb naszymi brykami i jakos moje megane nie wyrużniało sie ze ma wiecej koni, czy to tak ma byc,czy cos z moja megan jest cos nie tak .????????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dużo zależy od kierownika Masz Megane II phI, sam początek produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 macie prawie ten sam momet obrotowy wiec i przyspieszenie prawie identyczne a te 10 koni wiecej poczujesz dopiero jak bedziesz chciał wycisnąc maksa. Tolego pojedzie 195 a ty około 205 i nic po za tym :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 no jeszcze ciekawe ile Gratisu badz tez spadku mocy twoje auto ma na pewno;) hamownia prawde powie, no i przedewszystkim jaki kierownik taka jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Moc to nie wszystko, porównaj masę samochodów i moment obrotowy, oraz to w jakim zakresie obrotów jest on największy. Tak jak napisał hamownia prawde powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek844 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 no wałasnie najlepiej by było sprawdzic renie na hamowni czy żeczywiscie ma te 120km czy pare koni poszło na pastwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi