Elmer Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam. Mam mały problem z przednim fotelem pasażera ... przy prędkościach 80-90 fotel dostaje dosłownie delirki i wpada we wkurzający rezonans. Próbowałem już go ustawiać w każdej innej pozycji przód/tył i dalej to samo. podczas postoju gdy się go popycha czy próbuje bujać . ten stoi jak wryty i nie reaguje, sam juz nie wiem gdzie szukać źródła dygotania. Może ktoś miał taki problem i już go zwalczył? ps. gdy w fotelu ktoś siedzi, wszystko się uspokaja ale przecież nie będę woził np worka cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 u mnie też coś takiego się dzieje ale już nawet uwagi na to nie zwracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ha panowie odkryłem już źródło tego brzęczenia !!! to uchwyt/zapięcie pasa obijało się o konsole podłokietnika. Na razie rozwiązaniem będzie przyklejenie rzepu ( o miękkich włoskach) podobne rzeczy przykleja opel w seryjny zapieciach które mogą sire o coś "tłuc". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi