wujekwu Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 czyli rozumiem ze kzfr nie jest konieczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 na ten temat sie nie wypowiadam bo nie mam co prawda kZFR jest awaryjne w 1.6 16V dużo tego było na forum. Jak bym miał tą jednostkę to bym wymienił. Bo jak się sypnie to trzeba rozrząd rozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacentybar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jaki jest koszt wymiany rozrządu w MII 1.5, 105 KM dci po 120 tys, a może trzeba coś jeszcze wymienić napiszcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jacentybar, browek w garśc i poszukaj. Temat wałkowany do upojenia. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 jacentybar, ja do swojego 1.5 dci za pompe wody Ruville i napinacz, pasek Continental'a - dałem na allegro 330 zl do tego pasek klinowy Gates - 60 zl wymiana 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moonman Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A pierwszy raz przy ilu nalezy wymienic rozrzad? Producent mowi 120K, dealerzy od 80-100K a w praktyce ? Moje auto ma 87 tys i zastanawiam sie kiedy powinienem to zrobic. Jak myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 90 tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedyes Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam, czeka mnie wymiana rozrządu i znalazłem to: http://allegro.pl/rozrzad-1-5-dci-oryginal-renault-clio-ii-megane-ii-i4014754393.html, mozliwe ze to oryginal ? tak tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi