klinqq Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam. Mam taki problem bowiem moja Megi posiada uszkodzenie zderzaka lub plastiku zderzaka tak jak na zdjęciu poniżej. Czy da się ten element wymienić lub jakoś to zasłonić albo naprawić? Czekam na propozycje ;) Dzięki z Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Skoro to ino ta listwa szara to pewnie da się taką wymienić. Ja bym pojechał do autoryzowanego warsztatu renault i bym się dopytał co i jak. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Miałem to samo.Da się wymienić sam plastik.Udało mi się to nawet bez ściągania całego zderzaka,trzeba tylko z wyczuciem wypiąć go z zatrzasków.Jak będziesz miał drugi to zobaczysz jak są rozmieszczone. Nie wiem jaki koszt w serwisie,kupiłem używkę w stanie idealnym na allegro za 30zł. Pozdro ;) Tu masz ale nowe:http://moto.allegro.pl/item788579169_renault_megane_ii_listwy_zderzaka_przod_nowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinqq Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ok ale jak to sie nazywa?? ;) Moze na allegro bedą a jak nie to musze wiedzieć czego szukam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Link do aukcji w moim poście wyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinqq Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dzieki Wielkie za Pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Powodzenia przy wymianie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jeśli chcesz możesz papierem wodnym ją zmatować a potem preparatem do plastików wyrównać ja tak zrobiłem i nawet wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unity Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Potwierdzam też wymieniałem ten plastik w swojej MII ;) Żona przy wjeździe do garażu manewrowała niczym Hołek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Czy da sie te plastiki pomalowac bez problemu u lakiernika na ten sam kolor co zderzaki?Jak jest w tych nowych wersjach co widze?Dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 da sie tylko trzeba tą strukturę(baranka) z niego zeszlifować na gładko, lakiernik tobie to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi