kocuper Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Rewelacja, jestem pod wrażeniem. Może ktoś wie gdzie na Śląsku obszywają kierownice, chce to zrobić w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 kocuper, ja zamówiłem tą z Allegro, po czym odeślę swoją starą - jak tylko przyjdzie zamieszczę zdjęcia czy jest warta tej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 też tak zrobię, bo wydaje mi się, że nie jest za drogo i lepsze to od wszelkiego rodzaju pokrowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wedle mnie o niebo lepsze, tym bardziej jak poczytałem komentarze tego sprzedawcy to ludzie piszą że jakość wykonania obszycia jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 właśnie zamontowano mi obszytą kierownicę. Koszt z montażem 150 zł. Fachowy montaż i obsługa. Całość montażu to ok.10 min. Efekt jak dla mnie fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Całkiem fajnie, ale jak dla mnie, ciut za bardzo pomarszczona przy ramionach.Może to tylko na zdjęciach tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Lewy, Właśnie to samo miałem powiedzieć, jutro zamieszczę zdjęcie z moją nowo obszytą kierownicą gdzie nie ma takich zmarszczeń - zobaczymy jakie zdjęcie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Odgrzeje kotleta :) Czy zna ktoś w okolicy Tucholi kogoś kto zająłby się obszyciem mojej kierownicy ? Wiem ze na alle można kupić zestaw ale jakoś mi się nie uśmiecha dłubanie przy poduszce powietrznej, poza tym kolega do vectry zamówił taki zestaw i sam nie poradził sobie z tym a jest z branży szewskiej Za podanie namiarów z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Ja jestem świeżo po obszyciu w sobotę - koszt 150 zł - ale efekt super i prawdziwa bydlęca skóra, a nie ekoskóra, którą teraz dają w salonach. Czas wykonania 1,5 g. Musiałem dojechać 90 km (facet jest z Wałbrzycha), ale było warto:) Namiar: http://allegro.pl/profesjonalne-obszywanie-kierownic-walbrzych-i2928372011.html Aha - co bardzo ważne - nie ma potrzeby demontażu - gość robi to na kierownicy:) Edytowane 16 Stycznia 2013 przez vorph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-adek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam, wczoraj odebrałem swoją zmęczoną mocno kierownicę z obszycia, jestem mega zadowolony koszt 150zł. Obszywałem w Nadolicach koło Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaanesh Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Super wygląda, też jestem zainteresowany. Czy może ma ktoś firmę w Lodzi lub z okolic godną polecenia? Z tego co szukałem to cenowo od 300 się zaczynało, a widzę że po 150 robicie i jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Sz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Byłem dziś obszyć kierownicę w mojej Megance III, wyszło pysznie, cieszę się jak małe dziecko :P Koszt - 200pln. Krakusom bardzo polecam tapicera www.mgmaxstyling.net (namiary znalazłem kiedyś na forum BMW), ponieważ sprawdził się doskonale, to polecam innym. Jak znajdę trochę czasu to wkleję jakieś zdjęcie... Edytowane 11 Maja 2013 przez Paweł_Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 daj zdjęcie, za w planach mam obszycie kiery i nowe obszycie gałki biegów. ale 200 za samą kierownice to ciut dużo, z tego co czytałem można już obszyć za 100-150zł. Chyba że masz jakąś wypasioną wersje ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Sz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy 200pln to dużo? To zależy, na Pachońskiego chcieli 300pln :-P Wydaje mi się, że wszystko zależy od miasta... Kraków jakoś tani specjalnie nie jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Paweł_Sz, możesz wrzucić zdjęcie tej obszytej kierownicy? Ja coraz bardziej dojrzewam do obszycia kierownicy, albo do założenia pokrowca, bo łuszczy się niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi