darekn12 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 witam ost stalem na swiatlach i bawilem sie swiatlami przelacnzikiem i na postojowych swieci mi sie tylko lewe przednie siatlo.norma to tak ma byc czy prawe przednie postojowe tez powinno sie swiecic?jak jest u was? z gory dzieki za odp pozdr darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W renault - powinny być oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekn12 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a jakie tam sa zarowki zebym jutro kupil? i czy tez je wymieniam przez nadkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tam idą żarówki 5W a wymienia się przez nadkole ale wymiana ich nie należy do łatwych ;) sam wymieniałem ostatnio ale udało mi się jedynie wymienić tą z lewej strony bo tą z prawej nie mogłem może jakbym wjechał na kanał i zdjął koło ale tak to się nie dało trzeba by chyba mieć ręką łamaną w 10 miejscach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Typ żarówek - w5w, takie same jak w środku do oświetlenia wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 takie same jak w środku do oświetlenia wnętrza. i podświetlenia tablicy rejestracyjnej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie prawda, postojówki w lampach w5w lampka podsufiktki również w5w LECZ oś. tablicy rejestracyjnej c5w - to jest walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 sorry...pomyliło mi sie z laguną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 darekn12, Już dostał info na PW z wizualizacją wiec powinien sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon1 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a jakie żarówki powinny być na przód? H7/W55/12 ale jakie konkretnie, gdzieś czytałem , że to powinny być jakieś niskotemperaturowe ( z symbolem U, czy innym), bo to zależy od świateł, czy są soczewkowe czy standart? i właśnie nie wiem jakie są w Megane II 1,6i 2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 wiem ze jest rozróżnienie na R-reflektor i P-projektor te P jak najbardziej do świateł soczewkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A jaki wymiar mają walce na oświetlenie tablicy >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi