zieti Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 witam potrzebuję pomocy, kupiłem megane II i nie działają ele. lusterka, wyciągnąłem przycisk sterowania i okazało się że są same kable i brak kostki, czy mógł by ktoś zerknąć w swoim aucie i przesłać fotkę kostki z podłączonymi kablami abym wiedział gdzie jaki kolor kabla idzie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Tu masz schemat na przełączniku małymi literkami musi być opisane A1 lub B1 pacz dobrze Kolory to:Szary GR,brązowy MA,czarny NO,czerwony RG,fiolet VI,łosoś SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieti Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzięki za info ale elektrykiem nie jestem i na schematach się nie znam, w przycisku są cztery piny na górze i cztery na dole a kabli jest 7 może jakoś mógłby ktoś to rozrysować na chłopski rozum jak najprościej się da, bardzo bym prosił o pomoc [ Dodano: 2009-11-02, 19:16 ] co na tym schemacie jest regulacją lusterek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 134 jest regulacją Wyciągnij ten regulator i zobacz dobrze tam gdzie są piny na które wchodzą przewody muszą być numerki o których ci pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieti Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie ma oznaczeń ani na zewnątrz ani w środku przycisku, może jakaś rozpiska według obrazka który dołączyłem mam kable: czerwony + czarnobiały - łososiowobiały brązowy szary fioletowy fioletowobiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Udało się znależ teraz powinieneś sobie poradzić Na obrazku jest chyba pomyłka i powinno być B1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieti Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 zaraz sprawdzę w aucie i dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi