roy_z71 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy Wam też komputer pokazuje chwilowe spalanie dopiero od ok 1700 obrotów ?? Poniżej tej wartości są tylko "----- ------" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie. Obroty nie są ważne. "Current" wyswietlany jest pow. danej prędkości samochodu. Chyba pow. 20 albo 30 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 powyżej 30 zaczyna wyswietlac po ruszeniu, a pozniej to juz nawet 8 km/h moze wyswietlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Poniżej jest rejestrowane(nie wyświetlane) spalanie na godzinę, jak podczas postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Dodam tylko, że w trybie serwisowym, aktualne spalanie wyświetlane jest zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Lewy, w mI w trybie serwisowym komputer pokazuje przepływ paliwa w litrach na godzinę. Czy w MII jest inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Z tego co pamiętam jest tak samo, ale na postoju lub do wspomnianych 30km/h. Podczas jazdy jest już normalne spalanie chwilowe. Pewności 100% jednak nie mam, bo za dużo w trybie serwisowym nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi