Gość eseli Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam Czy wymieniał już ktoś antene na dachu w m2 ph1. Pytam ponieważ antena została uszkodzona w taki sposób że brakuje gwintu do zamontowania nowej anteny. Interesuje mnie wymiana całej - ewentualnie jak założyć samą śrube z gwintem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Anna Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam. U mnie pojawił się taki sam problem, ktoś tak uparcie walczył z antenką, że wykręcił ją razem z gwintem :-/ i pomimo zakupu nowego bacika nie mam jak go wkręcić. Chciałabym się dowiedzieć jak to zrobić ? Albo jakieś namiary gdzie mogę za przyzwoite pieniądze w Warszawie (albo pod) ogarnąć tę kwestię? Ponieważ w renault powiedzieli mi, że sam element, którego brakuje kosztuje 350 złotych, a mi jakoś się nie uśmiecha wydawanie takiej sumy na taki element...chyba, że nie ma innej opcji ale jakoś w to nie wieżę :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 May Anna, Można kupić całość i wymienić razem z przewodem i podstawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Anna Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 A orientujesz się może jaki byłby koszt takiej całościowej wymiany, no i ewentualnie jakiej firmy "zestaw" kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 May Anna, Nie mam pojęcia - poszukaj w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Anna Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Dziękuję za informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 W Bielsku - cała antena ze szrotu - 50 zł org , wymiana w ASO 25 zł . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi