art Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam, postanowiłem sobie kupić klucz do filtra oleju i teraz pytanie: łańcuchowy czy taśmowy ? bo na alledrogo są po 6 < X zł dlaczego chcę sobie taki kupić ? Odp prosta: w zeszłym roku płaciłem 10zł za wymianę oleju, olej miałem swój, w tym już chcą 30zł. Olej płaciłem 80zł za magnateca, u nich wychodziło coś ok 103zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja jakoś wolę klucze taśmowe ze śrubą zaciskową, ale to w sumie obojętne jaki kupisz. Podejście jest bezproblemowe i odkręcisz każdym rodzajem. Pamiętaj tez o kwadratowym kluczu do korka oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pamiętaj tez o kwadratowym kluczu do korka oleju. ten klucz jest standardowy czy są różne rodzaje ? i czy jest to ten sam co do korka oleju w skrzyni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 8x8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Lewy, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilf Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam, ja osobiście używam łańcuchowego klucza kupionego bodajże za 12 zł w motoryzacyjnym, klucz służy mi już od kilku latek- sam wymieniam olej we wszystkim od ciągnika i samochodów, po motocykl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja używam klucza taśmowego od zawsze i jeszcze nie miałem problemu z odkręceniem jakiegoś filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Panowie dajcie już spokój z tym wyliczaniem. Każdy z tych kluczy działa jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 A najlepszy jest wkrętak ślusarski. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Temat już się wyczerpał i można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi