ponczo69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam serdecznie! Mam problem ze swoja meganką - włożyłem płytę do radia i teraz nie mogę jej odzyskać, radio nie chcę jej oddać :cry: Wiecie może jak mogę teraz odzyskać płytę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Trzeba rozebrać radyjko. Opisz dokładnie co się dzieje. Może tylko przycisk nie działa i panel trzeba rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przycisk jest raczej sprawny. Wciskam guziczek, coś się w radiu kotłuje (słychać, że coś w środku pracuje) po chwili cisza i płyta nadal siedzi w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Miałem podobny problem w swojej megi ale po jakimś czasie sie namyśliła i sama oddała mi płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Moja meganka, podobnie jak Twoja tez do tej pory namyślała się i oddawał za którymś razem płytkę, ale zbyt często to się niestety zdarza, tym bardziej, że teraz płyta utkwiła na dobre W związku z tym mam pytanie - jak dostać się do radia, jak je wykręcić / wyciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tu masz instrukcje jak wyciągnąć radio z megii może Ci to pomoże http://megane.com.pl/dload.php?action=file&id=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo69 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pięknie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi