robercik007 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 może ktoś pomoże.mam senica2000 1,4 16V i mam problem z wyświetlaniem temperatury tzn.na wyświetlaczu nic nie pokazuje i nie wiem od czego mam zacząć,kupiłem i już nie działał.Może ma ktoś jakiś pomysł.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Od opcji Wymień żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik007 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 ale jak się dobrać do tego wyświetlacza?i czy ta wersja ma ten termometr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 robercik007, może najpierw zacznij od szukajki, a potem pytaj, problem został bardzo dobrze opisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czy na tym wyświetlaczu kompletnie nic się nie wyświetla czy tylko temp. brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik007 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 na wyświetlaczu świeci zegarek i wszelkie informacje z radia prócz temperatury.Oglądałem lusterka zewnętrzne i mają one dziurki pod spodem i nic więccej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komp-el Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 jeśli są to otwory ("dziury") to poprostu nie masz w nich czujników, tak więc sprecyzuj czy w ogóle są tam czujniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak więc sprecyzuj czy w ogóle są tam czujniki...Skoro w dziurze nie ma cycka, to jasnym jest, że czujnika brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Trzeba wyjąć wkład lusterka i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik007 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 oj chyba będzie trudno przy moich zdolnościach,ale i tak dziękuje wszystkim za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a sa wersje które nie posiadaja wskaznika temperatury zewnetrznej ??? kupiłem teraz 2 scenica ma czujnik na prawym lusterku w przeciwienstwie do tego zielonego no i nie pokazuje mi temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi