19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tak przeglądając forum zauważyłem że jak ktoś napisał post i z lewej strony jest nick, zdjecie, wiek, no i auto - wczesniej pisalo np. Renault Megane Classic a teraz przebieg... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 19Urban94, trafna uwaga...tez się o to pytałem na boxie ale nikt mi nie odpowiedzial.Tak,że myślałem,że to tylko coś u mnie nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 19Urban94, waldek708, wszyscy tak mają, to taka nie do końca udana próba autoryzacji konta w walce ze spamem i botami. Po aktualizacji konta o wymagane dane, nadal pokazuje pierdoły ale już w innej formie. Zgłoszone już do naszych Juniorów, mam nadzieję że poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Po prostu ktoś wyłączył pokazywanie pola Auto pod avatarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 CareK, to pole jest nawet wymagane obecnie, jest pokazywane ale i tak coś miesza wprowadzane dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Teraz zmieniono na "Przebieg:", IMHO bardziej przydatne było "AUTO:"... Ale to już taka moja drobna sugestia... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 19Urban94, to w przebiegu napisz sobie Auto :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wystąpiły dzisiaj problemy z bazą danych i utraciliśmy wpisy pola "Auto". Dlatego proszę o jego uzupełnienie w wolnej chwili. Reszta została odzyskana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ok, ale pole skype jest obowiązkowe, co chyba nie powinno mieć miejsca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja proponuje "odgwiazdkować" skypa jako obowiązkowe bo ja nie mam i nie mogę aktualizować danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 pers, wystarczy wpisać jakieś 3 literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Cięcie brak :) Wiem że dziś święta ale regulamin też się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Skype'a już wywalam z obowiązkowego uzupełniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twoje_forum Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Lepiej wprowadzić kod potwierdzający iż nie jest się botem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kod wprowadzić można, ale boty i tak już większość z tych kodów potrafią przetworzyć :) Lepsze jest jakieś głupie pytanie / czego bot nie odpowie :) _________________ moto giełda i samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi