Ojinau Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak dla mnie przekozak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ten co Oji pokazał miażdży suty, szkoda tylko że ciemno jest i niewiele w sumie na tym filmiku widać. Ale wrażenie ogromne, naprawdę. I co najważniejsze - nie ma wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 fajna megana, ważne że nie ma chromowanej końcówki wydechu wystającej ze zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 zderzaczek już do mnie leci udało się mi tanio kupić razem z podłogą i poszerzeniami nadkoli tylko umaluje i zakładam potem tylko czekam na lato żeby założyć felgę i się pochwale moim sedanikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Panowie, też wjechał mi w tył inny samochód i chciałbym zamontować zderzak od RS . mam megane 2 przed liftem . Powiedzcie mi czy zderzak tylny będzie pasował pod względem szerokości nadkoli ? jeżeli nie to jaką dokładke kupić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi