rambolipamboli Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam problem polega na tym ze ostatnio modzilem przy audio i jak pozniej jechalem to kolega ktory jechal za mna mowi mi ze przy hamowaniu swieci mi sie prawa strona, chodzi o kierunki , swieci tak delikatnie i nie mruga . wymienilem zarowki to dalej to samo w doatku jak juz lwacze ten prawy kierunek to nawala migaczem jakby byla zarowka wykonczona . Mial ktos podobny problem ? bo w dzien to ujdzie ale w nocy to zaraz psy dojada mandatem ale mi wyjedzi gosc przed maske i powie ze skrecalem ;/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Sprawdź masę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 za meganecoupe02, zgubiłeś masę na stopie i leci przez żarnik kierunku :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzieki wisze piwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi