lukasz sobacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hej. Mam pytanie o stylysityke i zgory sorki za fotki i malunek w paintcie:)Na szybko robiony na ogolny zarys. chce pomalowac zaciski na hamulce ale nie wiem jaki kolor. sprezyny mam apexa obizajace kolor zolty ale podobaja mi sie klocki czerwone. Jakas pomoc moze?:)Dzieki. Fotki zamieszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 skoro sprężyny już są żółte to zaciski czerwone będą fajnie się prezentować. Odcień dobierz coś pod kolor lamp, ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1254&...3w&start=80 W tym temacie masz zdjęcia jak wyglądają czerwone zaciski przy tych felgach. Ja bym wybrał czerwony, lakier Motip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Felgi mam podobne tez oryginaly tylko troszke inny ksztal ale to nie robi roznicy. Czyli zolte sprezyny i czerwone zaciski mowicie ze fajnie?czerwony juz mam kupiony takze jak tylko snieg odejdzie i bedzie cieplej to pomaluje:)Dzieki za odpowiedz. A czy ktos moze wie czy da sie dobra kolor do szyb zeby przyciemnic ale taki sam kolor jak jest tyl i gorna szyba?Bo one sa oryginalnie juz lekko przyciemnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mnie podobaja się czerwone( sam takie mam ;-) ) lakier Motip. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czerwone pasują do tylnych lamp, a sprężyn raczej i tak nie widać bo auto stoi nisko.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dokladnie az tak sprezyn to nie widac a czerwony ladnie sie prezentuje. Tylko niech ta pogoda sie poprawi!!A jak je najlepiej malowac?Nie chce sie bawic w odkrecanie klockow itp tylko myslalem zeby je pozaslaniac i slyszalem zeby dobrze zakryc tarcze zeby na nie nie pryskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 można tak. Ale nie wyczyścisz aż tak dokładnie zacisku do pomalowania. Lepiej się pomęczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pewnie masz racje. Zobacze jak sie uda a jak nie to rozkrece:)A co mam zrobic z tym....jak to by wytlumaczyc....jest taki jakby beben pomiedzy felga a tarcza i jest zardzewialy. Tez malowac czy go zostawic bo dziwnie bedzie wygladalo?z przodu i z tylu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusinekwrc Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czerwone popieram sam mam czerwone ładnie sie odcinaja od felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Tez juz mam czerwone i tak ladnie sie prezentuja:) Tylko nie wiem czy dobrze pomalowalem. Masz moze fotke przodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 czerwone w każdym kolorze ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandaworld Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Hejka! Myślę o pomalowaniu zacisków u siebie, zastanawiam się nad czerwonymi i pomarańczowymi, ew, jakiś bronz metalik ala 350z... Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi