k0j0t Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Połączono z już istniejącym tematem. Witam, tak jak w temacie, mam poważny problem z moim oryginalnym radiem CD :/ Raz czyta raz nie czyta te same płyty nie wiem czemu. Siadam do auta zapalam radio buczy buczy i ERROR CD, przejadę tyle i tyle km gaszę wysiadam, za godzinę wsiadam zapalam i płyta działa i tak na zmianę, już mnie to bardzo irytuje, chodzi o oryginalne płyty AUDIO i nagrywane przezemnie najwolniejszą prędkością :/ Można jakoś laser samemu wyczyścić czy jak problem wygląda ? Edytowane 4 Października 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja kupiłem zestaw czyszczący do lasera. Pomogło w 80%. Czasem zdarza się ERROR CD ale rzadko. Staraj sie nagrywać płyty na najwolniejszej prędkości. Podobno też pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Gdzie taki zestaw kupiłeś ? i ile dałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W hipermarketach można kupić taki zestaw czyszczący. Kosztuje od 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ok, radio wyciągnąłem ale nie wiem jak je rozkręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel93 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 U mnie jest problem gdy zostawiam płytkę w napędzie a mianowicie, przy każdym chłodniejszym dniu na płycie robi się nalot z parą i dlatego radio wywala z ERROR CD. Nauczyłem się więc wyciągać płytki i wszystko śmiga normalnie, może u niektórych ten problem pojawia się na laserze? A co do płytek to polecam kupić ze sprawdzonego wcześniej źródła bądź też firmy. Chińczycy lubią na płyty czyszczące doklejać niezbyt delikatne "waciki" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi