likom1 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam Megane II phI - 2003 - 1.6 silnik Chcem wymienić poduszki pod silnik i obok skrzyni - tam są 3 poduszki mam prośbę czy może ktoś podać z kolegów jakie są tam nr katalogowe tych 3 poduszek by zakupić,,, wyczytałem na forum że najlepiej by było zainwestować w firmę SASIC i o te bym prosił nr katalogowe , chyba że jest coś podobnego i dobrego z innej firmy pozdr. Likom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wejdź sobie na http://sklep.intercars.com.pl/ i dokładnie wybierz model i silnik, w opisach konkretnych części będziesz miał nr potrzebnych części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likom1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 witam jeszcze nie rozbierałem - narazie zakup a potem do roboty B) ta od skrzyni biegów Lewa SAS4001823 za 143 a nie powinna być ta : SAS2704003 ??? - bo o tej myślałem żeby zamówić - tam żeby się dostać do niej to trza chyba aku wyciągać i podstawę - jak się nie mylę z opisów z forum [ Dodano: 2010-01-18, 10:41 ] spisałem numer z poduszki ( gumy ) od skrzyni biegów i mam taki 8200014932 --- jaki jest numer zamiennika SAS ? - nie mogę namierzyć tej części po oryginalnym numerze :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi