Lukas.s Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Kolejna ewolucja mojej Renaty Tym razem zamontowałem pakiecik dokładek dostępnych na rynku, aluski Aez Xylo, grill od megi coupe, wycięte poprzeczki w środkowym wlocie, białe kierunki i listy pomalowane pod kolor nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 obniżenie i przyciemnienie przedniej szyby[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam. Oto mój drobny VT. Drobny, bo uważam że nizszego zawieszenia, felg o rozmiarze 20" i niskoprofilowych opon niepowinno się stosować na naszych drogach. Pozbyłem się klamek i wszelkich innych drobnych dziórek w karoserii. Spoiler chciałbym zamontowąć gdybym odpowiedni znalazł. Może ma ktoś taki na zbyciu? ;> Oryginalne foto: VT: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Chyba trochę przesadziłeś z tymi felami Spojlerek mogłeś trochę skontrastować i dać lekki cień i odbicie na szybie to wyszło by realniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Lukas.s nie czepiaj się, nie każdy ma taki dar jak ty Swoją drogą ta lotka z tyłu pełne WT jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wcale się nie czepiam :-P Ja tylko daje dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Fele super, ale życzę Ci, żeby nikt Ci takiego spoilera nie sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 meganecoupe02 sądzisz ze tak spoiler to przegięcie? jak na bedą patrzeć inni? porażka czy jednak szacuneczek? Mnie tak spoiler się podoba, ale nie wiem jak dla innych, a niechciałbym zeby se śmiali z mojego auta. Foto spoilera spartoliłem, to prawda. Miałem problem kolorem bo oryginalnie spoiler był biały, a wiśnia nie chciała mi wyjść, wiec zrobiłem taką poglądową fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PatrykGDA, poważnie? jak dla mnie porażka, ale kazdy ma swoje zdanie Załóż lepiej dużą felgę, trochę gleby i tak jak zrobiłeś na pierwszym foto listwy w kolor - myślę że tyle wystarczy. Do tego może delikatne, proste nakładki na progi i tyle :P VT daje tę możliwość, że mniej więcej będziesz wiedział jak auto będzie wyglądać, ale są dwa powody, dla których ludzie będą się oglądać: albo dlatego że im się auto podoba, albo nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 spojler masakra :/ niszczy auto - porażka. Błagam nie montuj czegoś takiego i nie rób z Reni NaziWagena, albo Hondy obwieszonej laminatem...za dużo Nfs`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wolę żeby się oglądali, bo się podoba :P. Juz sie rozmyśliłem z tego spoilera. trzeba bedzie malowac przyczepiać i wogole, nieopłaca się Listwy są w kolorze nadwozia, klamki tez :P O nakładkach na zderzaki i progi myslałem, ale nieczego niemoge znaleść =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torwell Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Oto moja perelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 [przeniesiono] Co powiecie na to - projekt dzięki pracy kolegi Lucas.s Oryginał: VT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 kbarann, a co się zmieniło poza brakiem znaczka? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 pawelp2008, tak, pojawiła się flaga. kbarann, wstaw dwie fotki obok siebie, przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi