kbarann Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 no widać że chłopak ma talent nie ma co śliczna megi mu wyszła i w sumie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 fele ale maska :) , po porostu mi sie takie cuda nie podobają- wiadomo kwestia gustu cały przód i progi :) drzwi tez niczego sobie ale szkoda że o klamkach zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A mnie się podoba, choć te lampy :-/ . Nie mniej pomysł z maską no i mój ulubiony czarny felunek :-P [ Dodano: 04-06-2009, 12:12 ] szkoda że o klamkach zapomniał jak to zapomniał, bedzie otwierane z pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 OhneDich, coś linki padły :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 OhneDich, maska, angele i światła do jazdy dziennej super, bodykit też dobry, jednak brak klamek mi nie podchodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No ładnie to wygląda Moim zdaniem usuwanie znaczka z klapy jest bezcelowe, auto staje się nijakie. Bardzo ładna przeróbka, do wykonania, więc czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 odnośnie Megi OhneDich to nie miałem żadnych narzuconych zmian, robiłem po swojemu, a wymyśliłem sobie taki prawie german style czyli nisko,gładko i szeroko także proszę się nie czepiać klamek których nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Bardzo cacy Złodziej nie ma jak ukraść torebki narzeczonej na światłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 [przeniesiono] z góry przeprasza Panie gojgen, ale nie mogłem się powstrzymać i wykorzystałem Pańskie zdjęcie (mam nadzieje że nie będzie miał Pan mi tego za złe) do pokazania jakby wyglądał Scenio wyglądał z żółtymi halogenami. I jak się podoba? Przeniosłem do odpowiedniego tematu i nie "Panie", "kolego" wystarczy - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sorki, ale prawie jak wieś :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 prawie jak JDM, nie to forum panie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archy75 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przeglądając temat przypomniałem sobie o moich zabawach z VT.Wiem,że to moje VT jest niskich lotów ale zawsze tak robię zanim coś w furze poprzerabiam,bo dzięki temu mam rozeznanie co i jak przy aucie robić.Sprawdziłem dysk i coś jeszcze mi zostało.Wrzucam jako ciekawostkę ;-) od góry oryginał,VT,realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszzG Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wytłumacz teraz dzieciakowi ze 95% samochodów w gazetach typu "maxi tuning" to corel albo photoshp:) :) No z tym to się zgodzić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kolejny pocisk z mojej serii :) Tym razem do warsztatu trafiła megi EnD'a, trochę się przy niej wypociłem czego efektem jest trochę bez pomysłowy próg (już zostałem zjechany za niego na forum o VT, mogłem bardziej się postarać :) ), ale za to zderzak, zacytuję: "przod przekozacki ", "lepsza nawet od wersji SPORT ". Trochę nad nim siedziałem, początkowo miała być tylko dokładka, ale po chwili oświecenia udało się osiągnąć coś co jak na moje idealnie pasuje do M II :roll: Dobra koniec wykładu, przejdźmy do rzeczy: Baza: VT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Lukas.s, jak dla mnie bomba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi