fred Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Skoro włącza się na cykl przerywany, czyli jak by normalnie działała to ja bym stawiał na manetkę, pobliską wiązkę. UCH jakoś najmniej prawdopodobne się wydaje, aczkolwiek w 100% wykluczyć nie można. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Chyba najpierw dopadnę manetkę - po wymianie będę szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Sroqraf, włącz przednie wycieraczki i wbij wsteczny i zobacz co się w tedy stanie, jeśli wywali bezpiecznik to problem masz w elektryce jeśli nie to problem z manetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No własnie wszystko funkcjonuje jak powinno. Wycieraczka włącza się na wstecznym itd. Dziś np problem samoczynnej pracy w ogóle nie występuje (?). Jedyna różnica jest taka, że dziś jest sucho. Gdzieś musi dostawać się wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Na łączeniu tylnej klapy z resztą budy jest peszel z przewodami, po lewej stronie. Możliwe, że tam się coś poprzecierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No i wróciło do normy. Nic nie grzebałem, "naprawiło się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0660 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Miałem też problem z ciągłą pracą tylnej wycieraczki po jakimś czasie pojawiły się kłopoty z immo znajomy poradził mi odłączenie wycieraczki od kostki i od lutego do dziś immo działa . Tylko szybę z tyłu muszę przecierać sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 po jakimś czasie pojawiły się kłopoty z immo Ja pier.... u mnie to samo. Od paru dni borykam się z problemami z odpaleniem samochodu - linkuję: http://megane.com.pl/topic/40888-po-odpaleniu-gasnie/ Nie wiem czy to nie przypadkiem zbieg okoliczności? No i skąd pochodzi problem? Czy to rozwiązuje temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vostel Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 I u mnie pojawił się ten sam problem. Po przekręceniu włacznika wycieraczek o jeden stopień pracują one ok minuty po czym wycieraczka zatrzymuje się w niestandardowym położeniu. Gdzie szukać problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy88 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: Cześć Vostel :) Udało się rozwiązać problem tylnej wycieraczki gdyż mam identyczny ? Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Problem standardowy w tych modelach do czyszczenia styki na ślimaku silniczka wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi