bronius Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 my 22 głosy - golfy ponad 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tyle userów...a tak mało głosów..przyznaję się oddałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 klubem jakich wiele w tym kraju yy, to jakie klub ma niby podstawy prawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dostałem maila z Vectra Unlimited z prośbą o głos w tym konkursie, mimo że nie zaglądam na tamte forum (zarejestrowałem się bo potrzebowałem informacji). Może i u nas by to przeszło? Wiele osób, które nie zaglądają na forum dostało by informację, że coś takiego się dzieje i wtedy jest szansa na dodatkowy głos. Maila częściej się chyba sprawdza niż forum - mam na myśli tych co zaglądają tu w razie awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 popieram meganecoupe... ja też dostałem z forum vw i peugeot 206 więc powinniśmy również wysłać do wszystkich tego typu informacje... wiele osób pewnie wejdzie i zagłosuje... spróbować można... email nic nie kosztuje, chyba że to problem techniczny [ Dodano: 2010-01-27, 18:34 ] ja już załatwiłem 4 głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jak już jesteśmy w tym bałaganie to informacja do grupy (nie grypy) łódzkiej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Grypa ;-) łódzka już częściowo oddała głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 już nawet udało się parę osób obcych poprosić o głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Poczekajcie jak syn wejdzie na komputer licznik zaraz ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kliknąłem i ja, ale holtzvagen golf ma bicie takie że głowa boli. Z resztą co tu mówić, wystarczy na nasze drogi popatrzeć- trochę ich jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Chyba nie wierzycie, że to prawdziwe głosy? Kto ma np. play-a może kilknaście razy dziennie zagłosować - wystarczy rozłączyć połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 kataryniarz, żartujesz :shock: zaraz sprawdzę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja dzisiaj jeden głos oddałem, jutro kolejne w pracy z różnych kompów, żona zrobi to samo. Proponuję, żeby wszyscy tak zrobili to golfiarzy pobijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Stowarzyszenie tak na początek ...Zebrać członków -> utworzyć statut -> zarejestrować w sądzie wystarczy KLUB zrzeszyć przy PZMocie tak jak mamy to zrobione z VOYAGER KLUB POLSKA. Bo przy rejestracji w KRSie jest dużo schodów a nam na przykład nie było to potrzebne. Klubów przy PZMocie jest więcej >>>tu akurat wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie działa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi