MarioIII Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam, mam pytanie czy można zamienić w meg III panel sterujący klimatyzacją z ręcznej na automat i to wystarczy aby mieć klimatronic? Czy trzeba jeszcze dokupić jakięś osprzęt? Mam klimatronic w meg II i jednak stwierdzam że ręczna klima się chowa dlatego chće zmienić w meg III. Pilne proszę doradźcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Kolego opisze Ci jak to jest w Megane II(w III jest na bank tak samo), sam panel nie wystarczy, cały osprzęt climatronika jest pochowany w samochodzie i ma wiele elementów, panel który Ty chcesz wymienić służy jedynie do sterowania climatronikiem, oprócz niego, żeby climatronik działał prawidłowo, trzeba mieć moduł nim sterujący, czujniki temperatury, nasłonecznienia, chyba wilgoci itd, itp, także nie jest to takie pr :-/ oste niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dzięki wielkie za poradę bo już się podpaliłem że kupię na allegro za 200zł i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 To było by zbyt proste i zbyt piękne żeby było prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekojjd Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) To wiadomo co na pewno potrzeba, jakie części? Edytowane 29 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi