kepa416 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam czy ktoś kupował i wie jaka jest cena takiego wkładu w ASO ? Opłaca się kupować w ASO czy podróbkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wkład ok 120 zł. Bierz zamiennik/używkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 A jak to jest z kolorem tego szkła i oszukiwaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 W zamiennikach można przebierać, także na pewno znajdziesz coś dla siebie. Oszukiwanie? Nie wiem o co chodzi :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 O odległość samochodu widzianego w lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tego nie wiem, bo zawsze szukam używanego oryginału i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zamienniki są takie same jak ori jeśli chodzi co przez nie widać. Różnica może być w przypadku maty grzewczej - w zamienniku materiał grzewczy może nie obejmować całej powierzchni przez co lusterko może grzać nie całą powierzchnią. Warto na to zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 a co do ceny to według mojego dialogysa to 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A ja i tak nie mam podgrzewanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Za 120 ,to kupisz całe lusterko od anglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 tylko, że lusterka od anglika nie zawsze dają się przełożyć (inna krzywizna lustra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 jak chcesz to mam lewe szkło, zostało mi po wymianie na podgrzewane jak chcesz mogę Ci sprezentować. Jeśli jest potrzebne Ci całe lusterko możesz kupić zamiennik w niczym nie ustępują oryginałowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi