damciow Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Megii posiadam od paru dni, nie mam pojęcia co do tylniego spryskiwacza, nic praktycznie nie leci, ostatnio tylko lekko nasmarkało, silniczek pracuje... przedmuchałem i nic.. Płyn nalałem wczoraj, zimowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Trzeba poczekać aż mróz będzie mniejszy to odmarznie i prawdopodobnie poleci. Sam stwierdziłeś ,że wczoraj nalałeś płynu zimowego . Jest jeszcze jedna możliwość to ciepły garaż i niech Megi się ogrzeje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciow Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 masz racje, jutro jak sprzedam drugie auto to megi dostanie swój ciepły kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Prawdopodobnie spęczniała guma w zaworku przestawiającym płyn na przód lub tył i zablokowała jego działanie (jest ustawiony na przód). Zaworek ten jest przy pompce. Jak to zrobić jest dokładnie opisane na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciow Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tak dokładnie tak jest, zamiast na tył daje na przód... poszukam:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 damciow, To użyj opcji a dowiesz się jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi