Krzychu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Od dzisiaj do Waszej dyspozycji została oddanka mapa Google, na której możecie zaznaczać swoje lokalizacje. Mapka podpięta jest do profilu. http://megane.com.pl/googlemap.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pomysł mi się podoba jak najbardziej, mam tylko jedną wątpliwość (niestety): Czy dzięki takiej mapce namierzenie naszych aut nie będzie zbyt łatwe? /Mam na myśli oczywiście tą złą stronę namierzania Wiem, że nie każdy musi podawać swojej lokalizacji ale z drugiej strony byłoby to pomocne dla innych użytkowników forum. Czy jest możliwość zaznaczenia np. okolicy w której się znajdujemy, a nie dokładnego adresu? Sorry, że od razu poddaję temat w wątpliwość, ale chciałbym poznać zdanie innych w tym temacie :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Oczywiście zawsze istnieje ryzyko "namierzenia" Waszych aut. Wypełniając profil i podając dokładną lokalizację ryzyko jest dokładnie takie samo. Na mapce przecież nie musicie zaznaczać ulicy na której mieszkacie. NIE O TO CHODZI. Wystarczy, że będzie to centrum miasta lub w przypadku powiatu, miasto powiatowe, a mieszkacie np. w okolicy. Mapka jest przydatna dla innych użytkowników, ale żeby czuć się bezpiecznie zaznaczajcie centra miast lub miasta powiatowe/gminy jako swoje lokalizacje i już bezpieczniej. Ja dokładnie tak zaznaczyłem swoją lokalizację - Poznań, centrum miasta. Zaznaczam też, że dostęp do mapki możliwy jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zaznaczajcie centra miast lub miasta powiatowe/gminy jako swoje lokalizacje Ok, skoro tak można to w porządku. Myślę, że taka informacja będzie kompromisem pomiędzy bezpieczeństwem a możliwością zlokalizowania użytkownika. gojgien, widzę, że nie tylko w Scenicu masz ciekawe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wg mapki mieszkam w PKiN (Pałac Kultury i Nauki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ok , edytowałem swoje położenie i teraz pokazuje że mieszkam na rondzie mogilskim ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja gupi swoja ulice podałem... zaraz to zmienie na budynek supermarketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Sergiu83 jest lepszy mieszka na lotnisku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja w McDonaldzie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 bronius, trochę głośno ale chociaż miejsca dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak widać mapka się przyjęła, niedługo połączymy to z assistance. Będzie to duże ułatwienie w przypadku problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja mieszkam na skrzyżowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro macie takie super "miejsca zamieszkania" to ja mieszkam w jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi