CareK Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja podałem ulicę, na której mieszkam, gdyż takie opowieści o złodziejach z forów to uważam za bzdury. Prędzej i więcej się ktoś dowie o ludziach z NK, gdzie wstawiają fotki samochodów, domów, wnętrz domostw, sprzętów, itp. P.S Jestem forumowiczem, który mieszka najbardziej wychylony na południe, jupi Zawsze to powód do dumy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 CareK, Tak ale czasem jest się ciężko określić co do miejsca. Ja w sumie musiałbym określić 3 -4 w których często bywam w ciągu dnia (tygodnia). Dlatego uniwersalne podanie chyba najlepsze. Zmienię na "pod mostem" najbardziej znanym we Wrocławiu ale i w PL i nie tylko w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Prezes owszem jest się czasem ciężko określić i ja to rozumiem Nawiązałem tylko do tych osób, które nie podały swojej lokalizacji, bo boją się złodziejów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jakby było co kraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamaniasty Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak...taka fajna sprawa, a większość panikuje. Przecież obowiązku nie ma(jak narazie) :) Ja tam mam full AC, to dam dokładne namiary, nawet po współrzędnych z GPS z auta. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Szamaniasty, a kto by tam chciał Twojego Mańka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 a ja najbardziej na zachód uciekłem z kaczogrodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dobrze ze Biedronka jest tak blisko...a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 He, he. To może jakis tajny kod wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 a kto kradnie meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy77 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie mogę dodać swojej lokalizacji do mapki. Mogę prosić o poradę jak to zrobić. Próbowałem na Chrome , Firefoksie i nic. Jako lokalizację wpisuję Września lub Września 17 Dywizji Piechoty i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Rzeczywiście, nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest ogólnie problem z mapką, nie można dodać żadnej lokalizacji z tego co widze. Można usunąć pozycję, ale nie można już jej dodać. Dodano: 25 wrz 2013 - 16:31 Chwilowo mapka została wyłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi