habibi Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 W zasadzie to bzdura ale mogę nie zarobić na płyn do spryskiwaczy Gość w salonie mówił że spryskiwacz xenonów dział co 3 raz. U mnie ostatnio działa za każdym razem jak spryskam szybę. Macie tak samo? Jak czegoś nie doczytałem to sorry pzd. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 habibi, ja mogę Ci odpowiedzieć dopiero w tygodniu jak odbiorę swoją megi. Gdzieś koło środy, czwartku dam znać jak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witajcie dziś dostałem zaproszenie do serwisu na bezpłatne badanienie nie wiem czego, ponoć akcja ogólnopolska- proszą o wstawienie się w trybie pilnym ze względów bezpieczństwa - czy ktoś z Was też to dostał? coś zmaścili i teraz będą usuwać usterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 daj znac o co chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 aktualizacja softu, sterowniki do wszystkiego c w kabinie i w silniku tyle mi wytłumaczyli na razie nie zauważyłem żadnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 A umnie przestały działać spryskiwacze Xenonow, dokładnie klapki nie wychodzą. Spryskiwacze słychać ze raz chodzi z lewej raz z prawej, dziwne. Dodam ze to nie wina temperatury minusowej, poniewaz tak asmo jest w garazu po nocy, no i obecnie przy temeperatuach dodatnich +6. [ Dodano: 2010-03-05, 21:05 ] Dzieki habibi :) Po twojej podpowiedzi wszystko jest ok :))) No prawie wszystko, lewy spryskiwacz ( od pasazera ) daje jak armatka strazacka, prawy spryskiwacz natomiast daje jak z weza ogrodowego :) Macie jakies pomysly ? [ Dodano: 2010-03-05, 21:09 ] Dzieki habibi :) Po twojej podpowiedzi wszystko jest ok ;))) No prawie wszystko, lewy spryskiwacz ( od pasazera ) daje jak armatka strazacka, prawy spryskiwacz natomiast daje jak z weza ogrodowego :) Macie jakies pomysly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Panowie mam taki sam problem jak gs500f, tzn. ostatnio spryskiwacze reflektorów dawały jak armatka wodna, natomiast teraz "sikają" jak z węża ogrodowego. Jakieś pomysły co to może być? (na pewno nie chodzi o płyn ponieważ ostatnio dolewałem do pełna, a ciśnienie w spryskiwaczach się nie poprawiło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 moze się dysze przytkały? chociaz nie wiem jak to sprawdzić bo one sie chowają po zakoczeniu psikania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 bo one sie chowają po zakoczeniu psikania Jeżeli wypycha je ciśnienie to można spróbować je złapać w pozycji otwartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ok spróbuje zobaczyć te dysze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi