back2 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Miałem ostatnio mała stłucze... koleś wyprzedzał lewa strona na skrzyżowaniu..kilka fotek załączam przed i po naprawie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a to moja stłuczka lecz auto skończyło na złomie szkoda ale niegługo bedzie nowe zdjecia robione po wyjeciu dzrwi i szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 O w mordę, dobrze ze Ci sie nic nie stało (mam nadzieje) ... Ja póki co (odpukać w nie malowane) na swoim koncie nie mam żadnej stłuczki ani wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Woow bartek3430. Jak to się stało?! :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 bartek3430 to nazywasz stluczka?? Cud że jeszcze jesteś z nami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Bo to była megi (renault) w innym by go już nie było. Też swoją podobnie straciłem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam a tak się skończyła wycieczka w Wawie Panowie macie racje - to ruchliwe miejsce ale wtedy tylko dwa samochody były na pasie Ja i koleś z mesia który się bawił CD -a bryka dopiero dwa dni w kraju z Niemiec :cry: Mnie scholowali i kolesia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 tokra1 - plac Trzech Krzyży to dosyć ruchliwe miejsce :-P ciekawie zderzak Ci pękł :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 warszawa to "ruchliwe" "miejsce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 warszawa to "ruchliwe" "miejsce" zgadzam sie z tym miałem nieprzyjemne zdarzenie w Warszawie raz jakas pani wjechała mi w tył ale szczescie ze mam haka to mi nic sie niestało tylko kilka rys a ona miała połamany zderzak :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mi dziewczyna Fiesta (taka 2001 rok) w tyl wjechala i: ja: -mam porysowany zderzak (ledwo co widac po polerce), ona: -zderzak polamany -maska pogieta -szklo reflektora potluczone -chlodnica uszkodzona -pas przedni pekniety Ma sie ten fart! Nawet nie bylem zly ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To i ja sie dołącze Kadet stracił pół przodu O kurcze, pierwsze zdjęcia mojej megi w necie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 grunt ze swiatla dzialaja i sa cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dave, gdzie jest ta latarnia w którą cofałeś? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Robi sie na prawde konkretna kolekcja, oby tych fotek bylo jak najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi