Danielossss Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Rispect za Junaka (masz alternator czy orginalną prądnicę?), mam prądnicę, ale oczywiście nie działającą ;-) może po wakacjach zadziała- jak wyszperam trochę kasy (renata się nie posypie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czy DrNO, zawinił wobec prawa? Chyba TAK. wedlug prawa i obowiazujacych przepisow ja zawinilem, jednak sami policjanci przyznali ze moja wina jest tylko na papierze, tak miedzy Bogiem a prawda cala wine ponosi skutermajster. no ale co poczac?... mozna tylko znow rzucic wiazanke na polskie przepisy... jak wspomnialem (chyba) wczesniej... nie bylem w stanie ustapic pierwszenstwa komus kogo zwyczajnie nie widzialem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blink Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No to moze i ja sie "pochwale" jechalem jako piąty w lesie, pierwszemu wyskoczyl pies przed maske wszyscy ostre hamowanie, ja jako 5 i chyba troche zagapiony niezdarzylem i spotkalem sie z hakiem citroena jumpera. Szkody u mnie jak widac, nowa maska, nowy pas przedni kompletny, reflektor, halogen i zderzak. Na citroenia mozna powiedzic ze uszkodzen brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Hak to chyba najgorsze w co można sie władować .. Nie liczac tylu TIRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Na citroenia mozna powiedzic ze uszkodzen brak. tak cie zaoral bo inteligent nie sciagnal haka, nie mozna miec go zalozonego w czasie normalnej jazdy,bez przyczepy bo skutki stluczki sa wlasnie takie jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 [Cięcie] czyli jak ktos ma haka na stałe to tez musi sciągnąc ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jak masz mozliwosc sciagniecia samej koncowki haka to powinienes to zrobic sa 2 rodzaje - sciagane i montowane na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 tak cie zaoral bo inteligent nie sciagnal haka, nie mozna miec go zalozonego w czasie normalnej jazdy,bez przyczepy bo skutki stluczki sa wlasnie takie jak u ciebie snap- z Twojej wypowiedzi wynika że cytryna na wstecznym jechała. Osobiście nie ciągnę przyczepy zbyt często jednak najpierw co zabudowałem to hak z nie odpinalną końcówką, głównie po to, by dodatkowo chronić swój "tyłek". Detalicznie guzik mnie obchodzi jak będzie wyglądał przod auta, które na moim haku sie zatrzyma. Jeśli chcesz mieć przód swojego auta w całości- ZACHOWAJ ODSTĘP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Detalicznie guzik mnie obchodzi jak będzie wyglądał przod auta, które na moim haku sie zatrzyma. Jeśli chcesz mieć przód swojego auta w całości- ZACHOWAJ ODSTĘP!! w 100 % popieram ;-) a ja mam haka w którym nie da sie sciągnac kącówki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Skoro już tak pokazujecie to i ja pokaże swoje. Pierwsze z miejsca akcji. Te następnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy-hu Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No ładnie! Wszyscy cali? Żeby nie ten znaczek CLASIC, to chyba mało kto zgadłby, że to był sedan. A właściwie to co to było- lokomotywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dokładnie. Na początku myślałem że to lekko puknięty hatchback. Mam nadzieję że nikomu nic się nie stało A jak to się stało że bryka aż tak rozwalona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Wyglada jakby cos wiekszego/wyzszego (ciezarowka?) najechala koledze na tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 krótki opis: Jadę sobie trasą z Częstochowy do Warszawy na liczniku jakieś 140km/h, z daleka jakeiś (600m widzę czerwone światło na skrzyżowaniu) wywaliłem na luz i...........z tego co pamiętam to wielki HUK i zaczęło mną rzucać ..........tu następuje wielka dziura w pamięci. PONIŻSZY OPIS NA PODSTAWIE ZEZNAŃ OBÓB TRZECICH po chwili wyplątałem się z pasów sprawdziłem listę obecności po czym poleciałem okładać kierowce TIRa. Licznik zatrzymał mi się na 100km/h. Wszyscy cała 3 wyszliśmy cało bez zadrapań kolega z tyłu miał tylko małego guza na czole. W tym wszystkim mieliśmy więcej szczęścia i rozumu: 1 Auto na luzie czyli silnik nie blokował koł 2 Dwa dni przed wyjazdem zakładałem nowe opony, które się odkleiły od felg gdy auto zaczeło driftować bokiem 3 Wpadając w polną drogę prawa strona szła krawędzią oranego pola i miała jakby prowadzenie zatrzymałem sie po około 50m a 2m dalej po lewej stronie stało dość pokaźne drzewo!! 4 wszyscy mieliśmy pasy zapięte. 5 Wbrew pozorom dużo dała moja prędkość 100km/h bo różnica prędkości między mną a nim była mała. Widząc te zniszczenia, trudno wyobrazić sobie auto gdybym ja zatrzymał się do zera na tym skrzyżowaniu !! Chyba bym tu tego nie napisał :) Najgorszy był fakt że w bagażniku jechały modele samolotów RC za kwotę 20k zł. Sprawa już zamknięta i kasę odzyskałem ale łatwo nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 oo stary.. wspolczuje.. nie wygladalo to ladnie na fotkach ale grunt ze wszyscy wyszli cali z wypadku... eh te TIRy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi