glenn Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 O jest! Wrócił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nik, skoda jako wytwór niemieckiej technologii jest po prostu: praktisch...kwadratisch....guttttttt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 waldek708, a pozwolisz że ktoś bedzie miał na ten temat inne zdanie?? Dyskuja na temat gustów jest bezcelowa i nie ma sensu. Tobie podoba sie co innego a mi co innego. Mój ojciec własnie sprzedał Megane II, bo przestała mu sie podobać i kupił Vectrę C bo zawsze mu sie to auto podobało i chciał je mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 waldek708, a pozwolisz że ktoś bedzie miał na ten temat inne zdanie??naturalnie,że pozwolę.Mi też się swego czasu podobała Vectra C dopóki nie kupiłem.Pełny wypas(ksenon,skóra 60tkm potwierdzone itd)Niestety po przejechaniu 30tkm w pół roku zaczęły sie problemy.Naprawiłem,sprzedałem i nie mam zamiaru do Vectry wracać.Odnośnie O3-ona ma jeżdzić a wygląd jest sprawą drugorzędną.Te moje praktisch.... to cytat z niemieckiej gazety.Sami Niemcy tak VW i Skodiczke postrzegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 jakiś Vectry C?? po lifcie ?? miałem okazje jeździć 1,9CTDI 150KM, ale myślę że trzeba chyba dział na dyskusje, bo jesteśmy w poradach o Megane III jaki kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ludzie może wam się nie podobać Thalia ale praktyczności nie można jej zarzucić miałem i wiem co piszę spisywała się świetnie nic nie naprawiałem tylko eksploatacja - sprzedałem bo nie miała klimy kupiłem Megi (czyt. żabkę) i dla mnie jest świetna wolę jeździć żabką i się trochę wyróżniać niż jeździć nijaką skodą której milion na drogach he :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Barnaba27, ale na Boga gdzie i kto napisał, że ten samochód jest niepraktyczny???? Ludzie czytajcie ze zrozumieniem to co jest napisane i a nie szukajacie we wszyskim sensacji i drugiego dna !! A Meganek to nie ma milionów na drogach Kolego już to pisałem wyżej, dyskusja o wyglądzie jest bezcelowa, bo jednemu podobaja się szczupłe blondynki, a drugiemu grube brunetki i chyba nie chciałbyś aby wszyskim podobała się jedna i ta sama kobieta, prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nik, umiem czytać ze zrozumieniem ale nie pozwolę na to żeby ktoś na Thalie mówił paskuda, brzydki. Nie wolno używać nawet sformułowań w Pytaniach. Ten samochód jest bardzo bezpieczny przekonałem się na własnej skórze. akurat brak jest korelacji między bezpieczeństwem, a wyglądem wolę jeździć żabką i się trochę wyróżniać niż jeździć nijaką skodą której milion na drogach he :-P renault w europie sprzedaje się ponad 2x więcej, niż skody renault w zeszłym roku ponad 1mln sztuk, a skoda niecałe 0,5 mln. (klik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ludzie, czytam ten temat i coraz bardziej mnie denerwujecie... Megane III jest super, skoda jest do d.... lub Skoda jest super Megane III do d.... Wymieńcie raz, swoje zdanie mi się megana podoba za to, a skoda nie podoba za to, albo na odwrót. A nie ciągniecie to w nieskończoność. Według mnie i Megane i Octavia to dobre auta. Natomiast wybrałem Meganke bo taniej mnie wyszła, i bardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Według mnie i Megane i Octavia to dobre auta. Natomiast wybrałem Meganke bo taniej mnie wyszła, i bardziej mi się podoba. I chyba tym optymistycznym akcentem należy zakończyć ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi