hudy1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 1.Czy zamieniając radioodtwarzacz "tuner list" na "update list" nic się nie zmieni w sterowaniu i wyświetlaniu? 2.Czy rocznik samochodu i radioodtwarzacza ma znaczenie? 3.Czy radioodtwarzacz od innej Reni np.Clio,Kangoo,Trrafic pasuje do Meganki II z 2003 r ? Podobno różnią się wtyczkami.Jeśli tak, to czy są przejściówki by wszystko poskładać do kupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 1.Tuner list nie jest zamienny z update list. 2.Ma znaczenie. 3.Zależy z jakiego modelu Renault, bo w Meganie masz szerszy Panel niz np w Traffic'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_mk1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A czy do radia Tuner List - Megame z 2004 roku - można podłączyć zmieniarkę Cabasse Auditorium czy będzie ona kompatybilna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pokaż zdjęcie zmieniarki. Pewnie masz na myśli zmieniarkę ze sterownikiem radia z cabasse ? Takiej niestety nie da sie podłączyc do tuner lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_mk1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chodzi mi o taką zmieniarkę. Ewentualnie czy moge ją zastapić obecnym radiem Tuner List - czy wtedy wszystkie wtyczki będą pasować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Żadna kostka nie będzie pasować. Do działania takiego systemu Cabasse potrzebny Ci amplituner, który jest w bagażniku i inny wyświetlacz w daszek na desce no i wspomniana zmeniarka z obsługą radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_mk1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czyli jesli dobrze rozumiem wywalenie radia Tuner List i zmiana całości na Cabasse wiąże się ze zmianą instalacji nagłośnieniowej w samochodzie?? I zapewne moga mi to zrobić w ASO ale będzie kosztować sporo pieniędzy. Więc pozostaje mi wsadzenie zwykłej zmieniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidek1 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam. A moje pytanie jest takie. Czy któryś z kolegów orientuje się,czy istnieje możliwość podmienienia panelu z radia update do radia z tuner list i czy oczywiście radio będzie działało?Pytam dlatego że znalazłem radio na allegro update w całkiem fajnej cenie i pasującym kolorem panelu. Odtwarzacz pochodzi od scenica z 2003r.moje auto jest z 2007 pisząc do sprzedającego dowiedziałem się że powinienem kupić tuner list, a na moim radiu widnieje napis update.I tu moje właśnie pytanie bo jak kupowałem auto sprzedający (sprowadzający wręczył mi radio z połamanym panelem i komplet dokumentów gdzie widniał kod. Po powrocie do domu chciałem podłączyć radio ,wprowadziłem kod i wyskoczył error.Po przewertowaniu internetu znalazłem kogoś kto podał mi odpowiedni kod i po wprowadzeniu radio zagrało.I zastanawiam się,czy sprzedający nie zamienił celowo paneli lub też odtwarzaczy żeby mieć calutkie radyjko, a mi wcisnął połamańca,nadmienię że jeździł takim samym scenikiem jak ja kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ani radia ani panele nie są zamienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 wg mnie panele sa zamienne z normalnych kwadratowych radyjek renault sprzedawałem kiedys radio z laguny2 koles do clio wsadził i grało ja mialem biale podswietlenie on chciał zolte moze tylko diody zmienial niewiem natomiast do megane 2 kazde radio renault nie pasuje bo w M2 radio i zmieniarka jest wypukła bedzie zle wygladac clio laguna2 master vivaro i inne pasuja i sa zamienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi