Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Numer klienta InterCars

sniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy tylko założyć klub Megane czy Renault i napewno nie dołączą do niego wszyscy użytkownicy forum. A przecież na początku założeniu numeru klienta w Inter Cars nie trzeba od razu wołać od nich rabatu 25% tylko mniej, po jakimś czasie można spróbować rabat zwiększyć. Zobaczymy co odpisze nam KRZYSIEK11 który powiedział że zorientuje się w sprawie numeru klienta i kart dla osób sprzymierzonych. Mam nadzieje że Administratorzy i Moderatorzy forum nie zostawią sprawy bez odzewu. Wydaję mi się że pomysł jest dobry i zawsze można spróbować.

Koledzy,dziś nie miałem czasu (straszny młyn w pracy)ale widzę że będzie trzeba zrobić numer klienta na hasło (numer 1 karty) bo jest to raczej ciężkie do opracowania tyle kard i ich dostarczenie,ale to nic damy rade

sniegu, spokojnie, nie od zaraz Kraków zbudowano. A tak nawiasem uważam, że taki dostęp do ewentualnego hasła powinien być możliwy dopiero po jakimś ustalonym czasie aktywnego uczestnictwa w forum, by uniknąć nieuczciwego korzystania z promocji i rejestrowania się tylko po to by mieć profity. (widzę, że Twoja aktywność taka sobie i od święta, nawet jeszcze użytkownikiem forum nie jesteś, a o korzyści się starasz.) Minimum moim zdaniem to 1/2 roku aktywności. I to po indywidualnym wystąpieniu do Admina o podanie hasła i po pozytywnej weryfikacji.

Należy dbać również o interes firmy, która dale nam rabaty. To ma być współpraca a nie próba oszustwa i naciąganie na niższe ceny.

Leman666, normalnie jakby mnie zaszczyt w dupsko kopnął. :-/ Zresztą chyba tradycyjnie zaraz przestaniesz moje zdanie popierać, mało mnie to. :)

No więc- jeszcze w temacie, trzeba by pomyśleć by przyznane już hasło podlegało logarytmicznej zmianie np. co tydzień, (tabela kodów). Ewentualnie by były uzgadniane hasła jednorazowe przez Administrację i InterCars i przydzielane potrzebującym userom.

Unikniemy w ten sposób wyniesienia stałego hasła poza forum i uogólnienia go na innym.

Jest taka możliwość w przypadku zmiany forum (z takich lub innych powodów) przez posiadacza hasła.

sniegu, Już pisałem w tym temacie, Nie gorączkuj się, to i tak musi być załatwione pomiędzy naszym Adminem i przedstawicielem InterCarsu. Nie wiadomo jak to zostanie załatwione, nie wiadomo na jakich to będzie zasadach, nie wiadomo czy w ogóle będzie.

Niecierpliwisz się, jakbyś już w poniedziałek chciał po tańsze części jechać. :-?

poniewaz duzo kupuje u nich i wiem ze maja znizki dla klientów z numerami.

W takim razie już dawno powinieneś mieć swój numer i swoje rabaty.

Temat czasowo zamykam, jak coś będzie wiadomo w tej sprawie Admin otworzy i poda wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!