marek_c Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Już widzę jak forumowicze dostają 25% rabatu, koledzy to jest biznes na takie upust to się pracuje latami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 marek_c, myślę, że tą "optymistyczną" wypowiedzią można zamknąć temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegu Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wystarczy tylko założyć klub Megane czy Renault i napewno nie dołączą do niego wszyscy użytkownicy forum. A przecież na początku założeniu numeru klienta w Inter Cars nie trzeba od razu wołać od nich rabatu 25% tylko mniej, po jakimś czasie można spróbować rabat zwiększyć. Zobaczymy co odpisze nam KRZYSIEK11 który powiedział że zorientuje się w sprawie numeru klienta i kart dla osób sprzymierzonych. Mam nadzieje że Administratorzy i Moderatorzy forum nie zostawią sprawy bez odzewu. Wydaję mi się że pomysł jest dobry i zawsze można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 sniegu, Admin swoje zdanie przedstawił kilka postów wcześniej. Pozostaje czekać i mieć nadzieję, że będzie pozytywnie załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYSIEK11 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Koledzy,dziś nie miałem czasu (straszny młyn w pracy)ale widzę że będzie trzeba zrobić numer klienta na hasło (numer 1 karty) bo jest to raczej ciężkie do opracowania tyle kard i ich dostarczenie,ale to nic damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegu Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Coś widze że temat dziwnie ucichł ?? KRZYSIEK11 co z tym numerem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 sniegu, spokojnie, nie od zaraz Kraków zbudowano. A tak nawiasem uważam, że taki dostęp do ewentualnego hasła powinien być możliwy dopiero po jakimś ustalonym czasie aktywnego uczestnictwa w forum, by uniknąć nieuczciwego korzystania z promocji i rejestrowania się tylko po to by mieć profity. (widzę, że Twoja aktywność taka sobie i od święta, nawet jeszcze użytkownikiem forum nie jesteś, a o korzyści się starasz.) Minimum moim zdaniem to 1/2 roku aktywności. I to po indywidualnym wystąpieniu do Admina o podanie hasła i po pozytywnej weryfikacji. Należy dbać również o interes firmy, która dale nam rabaty. To ma być współpraca a nie próba oszustwa i naciąganie na niższe ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Popieram ostatni post gojgien,a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Chyba tylko teraz popieram słowa Gojgiena ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Leman666, normalnie jakby mnie zaszczyt w dupsko kopnął. :-/ Zresztą chyba tradycyjnie zaraz przestaniesz moje zdanie popierać, mało mnie to. :) No więc- jeszcze w temacie, trzeba by pomyśleć by przyznane już hasło podlegało logarytmicznej zmianie np. co tydzień, (tabela kodów). Ewentualnie by były uzgadniane hasła jednorazowe przez Administrację i InterCars i przydzielane potrzebującym userom. Unikniemy w ten sposób wyniesienia stałego hasła poza forum i uogólnienia go na innym. Jest taka możliwość w przypadku zmiany forum (z takich lub innych powodów) przez posiadacza hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegu Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Też tak uważam żeby nie każdy mógł sobie. Tylko fajnie mój pomysł a teraz mnie olejecie. Dzieki. Róbcie jak już chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 sniegu, Już pisałem w tym temacie, Nie gorączkuj się, to i tak musi być załatwione pomiędzy naszym Adminem i przedstawicielem InterCarsu. Nie wiadomo jak to zostanie załatwione, nie wiadomo na jakich to będzie zasadach, nie wiadomo czy w ogóle będzie. Niecierpliwisz się, jakbyś już w poniedziałek chciał po tańsze części jechać. :-? poniewaz duzo kupuje u nich i wiem ze maja znizki dla klientów z numerami. W takim razie już dawno powinieneś mieć swój numer i swoje rabaty. Temat czasowo zamykam, jak coś będzie wiadomo w tej sprawie Admin otworzy i poda wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi