marcinx00 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam koledzy jestem na tym forum pierwszy raz i potrzebuję waszej pomocy poniewarz kupiłem megane II 1.5 dci 86 km i musiałem wymienić wtryskiwacze, teraz chciałem je zakodowac tylko od której strony jest pierwszy cylinder i czy przy kodowaniu nastepny będzie 2,3,4 czy koduję według zapłonu cylindrów? będę to robił tym programem http://www.wurth.pl/index.php?option=com_c...4&Itemid=48 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cylinder nr. 1 od strony koła zamachowego i dalej po kolei 2,3,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx00 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi