evo Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autko z pewnością by ładniej wyglądało, bo światła w Megach 96-99 zalatują latami 80-tymi niestety. Normalnie nie wydawał bym 660 zł za takie coś bo i po co, ale poprzedni właściciel zrobił małą dziure w światłach na 0,5 cm (teraz jest tam taśma) i prędzej czy później, raczej będe musiał to wymienić. http://allegro.pl/item201093265_lampy_nowe...eyes_chrom.html Ktoś ma takie cos już? Nie zalatuje to troszke "wsią" wg was? Bo co innego w BMW, a może co innego w Megach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 wiocha to jest wlasnie w bmw razem z lotka z promocji w Tesco jak masz kase to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a ja powiem tylko odwrotnie czy zależy ci na walorach estetycznych czy użytkowych? jak tylko estetyka to kup bo wyglądać fajnie wyglądają ale z ich walorami użytkowymi już jest gorzej słabo świecą oświetlanie drogi w nocy jest znikome ze względu na to nie polecam, lepiej kup nowe oryginały i dobre żarówki np philips :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 czemu maja slabo swiecic ? maja homologacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 jechałem autkiem z takimi lampami kupionymi na allegro w nocy bardzo słabo oświetla drogę homologacja nie określa jakości oświetlanego terenu tylko dostosowanie do przepisów czyli ilość luxów emitowanych przez reflektor i jego asymetryczność na długich reflektory oświetlały drogę jak w mojej na krótkich dlatego nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Też kiedyś o takich myślałem ale właśnie ze względów praktycznych i BEZPIECZEŃSTWA zrezygnowałem. A co do lamp Meganek 96-99 to nie przesadzaj Evo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ładne,ale czy warto tyle kasty pchac w to? jak masz $$$ to bierz...ja bym tak zrobił... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Podobnie jak Zadi8 myslalem o takich siwtlach... ... ale wyleczylem sie po rozmowie na parkingu z jednym gosciem co do swojej megi coupe takowe zalozyl.. Wydal ponad 600 złociszy i po za wygladem lampy te nic wiecej nie dawaly... Wiec temat odpuscilem, lepiej te 600zl zainwestowac w cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ogolnie sie zapytam tez o lampy tylne z m I ph I pasuja do ph 2 i na odwrot ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 mi sie podobaja takie swiatełka bardzo i bym sobie zainstalował ;-) na forum Renault19 jest koles z zakopanego ktory robi takie lampy sam na czesciach z mercedesa homologowanych dajesz mu starte lampy i on podobno robi z tego cuda za 500zł i swieci to dobrze wiec moge sie zapytac kumpla ktory jest na tamtym forum zeby pogadal z gosciem albo dal numer ;-) [ Dodano: 2007-06-07, 10:32 ] sam juz mialem sobie to zamawiac ale nie wiem czym bede jezdzil po wakacjach bo chcem diesla :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 nicpon, no nie wiem czy takie samoroboki sa dobre. Dowodu nie zabiora przy kontroli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 juz mieli kontrole wszystko jest na homologacji mercedesa i goscie tam pisali ze nie ma z tym problemu przy kontrolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 tu macie linka jak to wygląda: kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uqasch Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a ja mam takie lampy i jestem zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ale dlaczego z pięknej francuzeczki chcecie zrobić niemiecką grubą bertę? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi