bolom Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam, Jakiś czas temu auto przestało jechac normalnie. Straciło moc. Byłem u mechanika na komputerze. Zapłaciłem 50 zł ale komputer nic nie pokazał. Niby wszystko ok, jednak co dalej. Zaczął grzebac i doszedł do wniosku, że na turbinie jest dzwigienka, która wogóle nie reaguje na depniecie gazu. Otwiera i zamyka dopływ spalin do kolekrtoa lub turbiny. Powiedział, że trzeba turbinke wyjąć, włożyc na 24 godziny do nafty i powinno byc ok. Czy możecie mi powiedzieć, czy moge zrobic to sam? Czy nie popełnię czegoś co by mogło byc przyczyna, że zepsuje to jakże cenne urządzenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 bolom, czy mechanik miał na myśli to cięgno: http://megane.com.pl/scenic-i-phi-19-dti-s...2569.htm#127105 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolom Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 meganecoupe02 sorki, ale nie moge znaleźć zdjęcia :) OK juz znalazłem:) [ Dodano: 2010-03-01, 16:08 ] tak o tę dźwigienke. Czy moge to zrobic sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie wiem, musi się wypowiedzieć ktoś kto miał z tym do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi