arka3 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Stwierdzono u mnie luz na maglownicy z prawej strony. Luz jest dosyć spory, z jego powodu nie można ustawić poprawnej zbieżności. Czy jest jakaś możliwość naprawy bez zwalania magla z samochodu ? Jeden z mechaników mówił że podobno można wymienić sam drążek. Drugą opcją jest regeneracja w Łodzi http://maglownice.polskareklama.pl/ Ta opcja jednak jest dosyć droga. -550 regeneracja -200 demontaż - montaż - dojazd do Łodzi - później ustawienie zbieżności Razem wychodzi prawie 1000zł Druga opcja to wymiana magla w Warszawie na lekko używany. Też pewnie razem około 800-1000zł Co poradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No właśnie nie. Ale zdecyduję się chyba na używkę. Mają mi znaleźć taką z 2007-8. Przeszukując w necie opinie o regeneracji magla trafiłem na sporo nie pochlebnych opinii. Sporo osób wraca na poprawki, które oczywiście są uznawane. Ja niestety nie mam czasu i nerwów na latanie W-wa - Łódź. W każdym razie w przyszłym tygodniu robię KZFR, a zaraz po świętach biorę się za magiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joel Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, ja ponad rok temu robiłem regenerację magla kosztowało mnie to ok 550 reg plus ok 170 robota. Nie mam żadnych zastrzeżeń - pamiętam tylko że mówiono mi żebym nie brał używki - lepsza regeneracja i tak zrobiłem jak narazie nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orfeusz77 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 No widzisz, a mi znajomy mechanik powiedział na odwrót, że lepiej dobrą używkę niż po regeneracji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka94 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hej, polecacie jakiś dobry serwis, który profesjonalnie zregenruje mi maglownicę w Warszawie ? Ciągle się waham czy regenerować czy kupować nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wronka94: Zerknij w odpowiednim dziale na forum, no swoje okolice, czy już ktoś nie poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonzi Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Ja jeździłem z Warszawy do Łodzi na regenerację 4 lata temu. Niestety po wyjęciu okazało się, że nie nadaje się do regeneracji i była wymieniona na nową. Jedyne zastrzeżenie miałem, że nie zrobili geometrii na miejscu. Po 4 latach problem znów powrócił i stuka. Znalazłem nowy zamiennik za 350 i też się zastanawiam czy wymienić czy znów spróbować regenerować. Edytowane 27 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi