rav85 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nie wiem czy to przypadłość tego modelu czy taki mankament u mnie ale od zawsze wkurza mnie w nim słaby klakson, nie raz jak w nerwach na kogoś zatrąbię a siedzi on w aucie to często nawet nie usłyszy no może przesadzam ale jest słabiutki. Jest na to jakaś rada, albo jeżeli wchodzi w grę wymiana to na jaki, aby był głośny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 rav85, u mnie też jest nie zbyt głośny, chyba Meg tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 rav85, Trąbi jak wózek akumulatorowy Megi II tak ma niestety.Ja sobie zmieniłem na podwójny Musiałem tylko mocowanie przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Moja dziewczyna powiedziała że to dziewiczy dźwięk Ale w sumie to trzeba by stanąć przed autem aby słyszeć go bo w środku jest słabo słyszalny :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 kepa416, to dokładnie tak jak u mnie i własnie mnie to wkurza bo nie widzę zbytniej reakcji osoby która mnie zdenerwuje i zostanie na nią użyty "ten dźwięk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Zaraz po zakupie megi myślałem, że klakson jest uszkodzony. Wymieniłem go i okazało się, że nie ma żadnej zmiany Więc raczej ten model tak ma. Rozwiązaniem może być zainstalowanie czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 wkr, Coś takiego może być karalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Faktycznie za mocne ale zdało by się coś dobrze słyszalnego w granicach rozsądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://megane.com.pl/zbyt-cichy-sygnal-kla...t=cichy+klakson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi