PatrykGDA Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wracajac wczoraj z weekendu spotkałem na trasie takiego oto Citroena: Z napisów na tylniej klapie zdąrzyłem odczytać D 5 2 L Leciał jak błyskawica...150km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Takie cudo, które napotkane na A4 między Krakowem a Katowicami i Skoda - szkoda, że taka zaniedbana :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 PatrykGDA, takiego DS to w garażu bym chciał mieć, eh pomarzyć dobra rzecz ;-) najpiękniejszy Citroen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 proszę bardzo http://www.avantime-gallery.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Kiedyś bardzo typowe, dziś spotykane jedynie w klubach miłośników tego pojazdu. Te na fotce robią jako exclusive limuzyny przy jednym nowym hotelu w Małopolsce. Wszystkie na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 heheh właśnie tam miałem wesele ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kryzys dotarł do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Adam Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Znaleziony na krańcu świata, zapomniany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Fotki słabe bo z telefonu a w taką szarugę bez ustawień balansu bieli niewiele da sie zrobić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 pawelp2008 Ten kraniec świata to Piaski ;) a ja tam bylem z dziewczyną bodaj w trakcie sesji letniej, pojechalismy sie uczyc do egzaminu w spokoju ;) a na tym starze siedziałem, nawet korek od wlewu oleju wzialem na pamiątkę! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Bardzo fajny temat. ;-) W zeszłym tygodniu takiego staruszka spotkałem w Łodzi. Jakość foty słaba, ale tel robione i w ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 piszu, zgadza się, to są Piaski :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 często spotykany model na drogach w Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rzadko spotykana renufka przyłapana w Łodzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi