Rbit Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No to kolejne "galerianki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Taki potworek napotkany w słoneczne popołudnie. 435 KM i imponujące hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Znikający punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Kolejny klamot ze stajni Porsche: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kaczka. Szacunek dla ludzi którzy ratują zabytki, wkładają tyle serca ,poświęcenia i pieniędzy dla choćby tak cudownych samochodów jak to 2CV. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kolejny klamot ze stajni Porsche Czyżby rektor WAT zmienił sobie samochód, a może teraz generalicja takimi jeździ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Chyba nie, ostatnio kupili mu Insignię na wypasie i rejestracje ma wojskową. Dzisiaj już nie było tego wynalazku. Swoją drogą już kilka ich widziałem w stolicy, ale ta była pierwsza stojąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaczynamy! Takie, między innymi, sprzęty jeżdżą po tureckich drogach. Na początek Renalut Symbol, identyczne maiały napis Clio lub Talia Harley Davidson Renault 9 i Renault 12 Tofas Serce (czytaj:sercze), który jest klonem Fiata 124 Fiat 132 Mirafiori a właściwie Tofas 132 Mirafiorii A to już turecki klon Fiata 132, Tofas w wersji kombi Piękny Chevrolet Impala Były też na sprzedaż ten Tofas to model 1993 z instalacją LPG ceny nie było ;-) Renault 11 w wersji Rainbow Samand LX iracki klon Peugota 405, jak powiedzieli Turcy Sadam ;) Nie miałem pojęcia, że są również takie wersje Fiata Palio A tak wyglądają tureckie drogi i nie jest to autostrada lecz odpowiednik naszej drogi krajowej. Co kawałek buduje się nowe odcinki lub poszerza istniejące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wrzucam kilka zdjęć aut, które pojawiły się na pikniku lotniczym w Płocku: Idealnie położony lakier: Tu jakaś laska się wpakowała w kadr, trudno: A tu Nissan GT-R - szybki, ale nie na tyle żebym go nie złapał Scenicem I na sam koniec prawdziwa rzadkość na naszych drogach, pierwszy raz coś takiego widziałem: Polonez Analog 4x4: Być może jeszcze go zobaczę w dzień, to zrobię lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Drogi meganecoupe02, co do ostatnich dwóch zdjęć jeżeli naprawdę jest to Polonez 4x4, to jest to Polonez Analog wyprodukowany w ilości ok. 7 szt, więc to prawdziwa rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tego nie wiedziałem :shock: Poprawiam zatem opis i obiecuję wrzucić lepsze zdjęcia jak tylko pojawi się możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ... i z tego co wiem jeden taki Analog znajduje się w okolicach Płocka lub Włocławka tyle, że żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 P_r_z_e_m_o, w takim razie w moich okolicach są już 2 Analogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 z tego co ja wiem to żółty jest w Otrębusach w muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja się obawiam że to może być własna przeróbka. Z tego co pamiętam Analogi były raczej z nietypową czterodrzwiową kabiną (inną niż Roy-"kwadratowy" wykrój ramy okna tylnych drzwi), inny typ skrzyni ładunkowej ale upierać się nie będę. Mam raczej podejrzenia że komuś udało się wykorzystać spodnie elementy dawcy z wierzchem woła roboczego. Przy czym moje sceptyczne podejście nie zmienia faktu że jest to ciekawe i niespotykane toczydło Jak będą możliwości to zrób jeszcze zdjęcia i podpytać właściciela (jak się da) co to za wytwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi