pizza Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pierwsze to skrzyżowanie Wartburga z Megane II i chyba jeszcze Peugeotem 206. Co pod maską to chyba słodka tajemnica właściciela/autora. Uśmiech nieco mnie wystraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Uśmiech nieco mnie wystraszył. to zobacz rufe i srodek ma tych bajerków napakowane hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 kto zgadnie co to ? chyba trabant.......zgadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 skrzyżowanie Wartburga z Megane II i chyba jeszcze Peugeotem 206. wartburg ale ten przodek tzn lampy to konkretnie są od puga 207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 heeh sam nie wiem co to za wynalazek ale faktycznie lampy przód od puga tył od meganki a autko faktycznie bardziej pod wartburga podpada :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://alphard.home.pl/index.php?option=co...ory&catid=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no i wszystko jasne,a trzeba było wejść tylko na str co była na naklejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Fotki wykonane w podziemnym garażu w jednym z bloków we Wiedniu: Pużot użytkowany na codzień, natomiast JAG na pewno od dłuższego czasu stał zadniedbany - zakurzony, bez powietrza w kołach Mimo tego stan obu jakby czas się zatrzymał po wyjechaniu z fabryki, zero zniszczeń wewnątrz, opony z prawie całym bieżnikiem (JAG miał nawet jeszcze "kolce"), karoseria w bardzo dobrym stanie. Marzenie. A tutaj ciekawostka: Stacja benzynowa JET w bloku (również Wiedeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Śliczny ten Jaguś, tylko wygląda mi na niezbyt popularny model. Znawcą nie jestem ale wygląda mi na jakąś limitowaną serię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zajefajny ten angol... jeśli ktoś będzie wiedział nazwe niech mówi od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Znalazłem Jest to Jaguar XJ Serii II. Niestety nie wiem czy XJ6C czy XJ12C, różniły się silnikami z tego co widzę (odpowiednio 4,2 V6 i 5,3l V12). Produkowany był w latach 1972-1977 (choć w sprzedaży był od 1975 roku, powód: za duży hałas dochodzący przez szyby - drzwi były bez ramek ); z kierownicą po lewej stronie wyprodukowano 1269 sztuk XJ12C i 3899 szt. XJ6C. Wikipedia: Wraz z serią II, w 1973 roku, pojawił się dwudrzwiowy model XJ6C / XJ12C z nadwoziem typu hardtop coupe. Kolejną nowością była wersja L, z powiększonym rozstawem osi. W 1975 roku silnik 2.8 został zastąpiony większym, o pojemności 3.4 l. W 1977 roku zaprzestano produkcji wersji Coupe. XJ serii II słynął z niskiej jakości wykonania, psując reputację, którą później żmudnie odbudowywano. Powstało 91227 sztuk aut serii II. Dane XJ12C długość: 4845 mm szerokość: 1772 mm wysokość: 1372 mm rozstaw osi: 2764 mm masa: 1835 kg pojemność skokowa: 5344 ccm moc: 253 @ 3500 obr. moment obr.: 408 Nm widlasty, liczba cylindrów: 12 położenie silnika: przód ustawienie silnika: podłużnie napęd: na koła tylne hamulce przód / tył: wentylowane tarczowe / tarczowe , wspomaganie skrzynia biegów: liczba biegów: 3, skrzynia biegów: automatyczna Dla osób bardziej zainteresowanych polecam TĄ STRONKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dzisiaj trafiłem pod pracą - znana sylwetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mam cichą nadzieję że nie tylko samochody jak w Warszawie jeszcze był śnieg to zauważyłem takie coś: delikwent musiał tym przynajmniej kawałek przyjechać :) Zimowy sprzęt odśnieżny sąsiadów (w ramach układów dobrosąsiedzkich odśnieżają i mój kawałek parkingu): Jak zima to zima (chociaż już ją niby żegnamy), ale kłopoty potrafi sprawić. Pytanie: kto to teraz wyciągnie? A na koniec kwintesencja smaku: i poziomu właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 i poziomu właściciela hm, może tak auto ma na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 kto zgadnie co to ?Obrazek ten trabancik jest w najnowszym wydaniu magazynu GT. Kilka mistrzostw zdobyło pod względem car audio a pod maską 1.3+ turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi