frugoman Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Najpojemniejsze kombi jakie widziałem: Pstryknięte na warszawskich bielanach. Ciekawe czy to na bazie karawanu? W każdym razie na przemalowywanego nie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Pod moim blokiem :shock: Niezłe "CIACHO" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Łada Jaguar Tata Indigo SW i przepiękny Triumph TR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeździłem takim Jagiem, tylko miał fajerę po złej stronie. 3.6 litra, automat, 1988 rok - coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Spotkany Rollsik we środę przy Ikei w Jankach - coś pięknego 8-) Pierwszy raz widziałem ten model, wrażenie zrobił dość duże, zresztą nie tylko na mnie, nie spodziewałem się że to takie "bydlę". Wspaniały wóz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To byłzwykły Phantom ? Jakieś pół roku temu w okolicach Ostrołęki widziałem białego Rolce'a Phantoma Limo - jego wielkość robiła wielkie wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To byłzwykły Phantom ? Dla mnie nie był niezwykły :) Wczoraj we Włocławku widziany mustang z lat 60, może 70, czarny + chromy, coś pięknego. Paraliż nie pozwolił mi wyjąć aparatu z kieszeni, wolałem oko nacieszyć takim widokiem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 wrażenie zrobił dość duże, zresztą nie tylko na mnie, nie spodziewałem się że to takie "bydlę". Obrazek Konkretnie ten egzemplarz widuję co kilka dni, gość mieszka gdzieś blisko mojej pracy, mam nawet podejrzenia dokładnie gdzie :) Olbrzymia posiadłość w angielskim stylu, z wykopanym jeziorkiem, postawionym pałacykiem i domkiem dla ogrodnika, jakieś 1,5-2 lata temu wieźli go gościowi lawetą, nowiutkiego ale już z tablicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Małe foto krótkiego pobytu we Francji i się udało takie cuda znalaźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ten ostatni Smarta przypomina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Po Grójcu jeździ Scenic I z lakierem kameleon, jak wrócę z urlopu do pracy i go upoluje, to wcisnę go dgdzieś. ps. co sobota i niedziela w czasie wakacji w Nowym Mieście nad Pilicą, na byłym lotnisku można było pooglądać i pojeździć (sporo kasy), Lotusem Elise, Lambo Murcielaggio i kilkoma innymi gadami, jak ustalę czy jeżdżą jeszcze to również napiszę, to są auta ze stajni "kuchara albo Kuzaja" - szkoła jazdy. Miałem gdzieś fotki, ale czyściłem kompa i chyba usunąłem. Pozdrawiam. :) takim jeździłem, tylko czarna skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert20 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Spotkany Rollsik we środę przy Ikei w Jankach - coś pięknego 8-) :) Obrazek Też widziałem tego Rollsa tydzień temu akurat jak kierował sie w strone Wawki. Nim jeździ jakis kasiasty dyrektor właśnie z Warszawy tylko ucieklo mi w tej chwili kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Renata prawie 10 tys. km od domu, w Chinach, w Hangzhou (LongJing). :) PS: widziałem jeszcze czerwoną (metalic) Megane II sedan ale nie zdążyłem zrobić zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Oto nowa Panda? Sfotografowana dzisiaj telefonem w B-B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi