MarioIII Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 co sądzicie, w coupe III z ospojlerowaniem ciekawiej będzie bez dyfuzora?, jak dla mnie ta atrapa jest zbyt plastikowa i lalusiowata chyba ją zdemontuję wacham sie jak baca na stoku co sądzicie? zdejmować? Oczywiście w tej chwili (wiosna późno ale jest) mam już założone czarne alusy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja dyfuzor zostawiłem, wywaliłem tylko tą żałosną "rurę wydechową". Wygląda o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Moby, jak wyjąć tą tandetną atrapę rury? Jak jest mocowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja to załatwiłem na etapie zamawiania auta - poprosiłem bez ...khm... rury. I ...khm... rurę dostałem w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Niestety - u mnie zostało wklejone to na jakiś klej. Ruszyć tego nie idzie. Będę w serwisie to się zapytam czy mają do tego kleju jakiś rozpuszczalnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Moby napisz do mnie na priva - z checia odkupie od CIebie tą koncowke - jestem z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 zdjeli mi a w aso bez problemu 2 śruby+klej czarny nie pozostawił śladów żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaYo^ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ten klej czarny to klej do szyb. Mocny strasznie. Ja jak złamałem moją dokładkę z przodu to własnie nim przyklejałem dokładkę do zderzaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fido Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 mam pytanie potrzebuje tylny dyfuzor to megi 5 drzwi ????? :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 witam moze ktos ma do sprzedania taki dyfuzer co ma MARIO III prosze o inf na priv REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi