Dreyk Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam. Chciałem zapytać o następującą rzecz. Czy w modelu 1.6 110 KM silnik jest przykryty plastikową osłoną? Sczerze powiem, że nie pamietam jak było przy odbiorze ( emocje) a teraz dolewałem płynu do spryskiwacza i zauważyłem, że osłony brak. W instrukcji na zdjeciu wygląda na to, że osłony nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 też bylem zaskoczony ale zajechałem do ASO i sprawdziłem na innym. Na 100% nie ma. Czyli zgodnie z instrukcją ale wbrew instrukcji za to bagnet znajdziesz pod nakrętką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dzięki za potwierdzenie moich podejrzeń. A swoją drogą trochę to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Widocznie Renault uznało, że ten silnik jest wystarczająco cichy i nie potrzebuje maty ;) Myślę, że to kwestia czasu, kiedy pojawią się maty firm trzecich pozwalające na wygłuszenie maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ja także byłem zaskoczony, że nie ma tej osłony w moim samochodzie. W Instrukcji na zdjęciu jest czarna plama (str. 4.2) i myślałem, że jest osłona. Miałem Megane I i tam była osłona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi