sergiu83 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 To może jeszcze z każdą zmianą regulaminu administracja ma dawać na stronę główną Najlepiej by tak było Bo już sam przecinek (",") zmienia znaczenie. No i koniecznie admin musi wprowadzić akceptację nowego regulaminu przez każdego użytkownika- tak jak przy umowach, np TP, Orange- nie akceptujesz? nie korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 sergiu Olek34 - kolega lepper wyciągnął pomocną dłoń do Mea i oznajmił, że poinformuje go na PW o możliwości wystawienia w dziale Sprzedam. Zatem kolega będzie mógł wystawić w dziale Sprzedam, natomiast dyskusja tyczy się samego ograniczenia, a nie konkretnie przykładu kolegi Mea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Poza tym nie będę dyskutował o moim udziale na forum bo nie muszę być alfą i omegą w mechanice/elektryce/etc samochodów renault, żeby korzystać z tego forum, prawda? Czytam, zamiast zadawać po raz setny te samo pytanie - to chyba dobrze? Odpowiadam wtedy kiedy uważam że odpowiedź ma sens i coś przynosi do wątku. To wszystko. Czyli wniosek z tego taki,że lepiej być na forum od miesiąca,napisać parę zbędnych postów,bądź pozakładać poraz setny te same pytania niż postępować jak kolega powyżej...wtedy dajemy coś od siebie i czynnie uczestniczym w forum. :-/ Decyzja lepper-a co do kol. Mea jak najbardziej na ale kwestia dotyczy też ogółu działania tego forum. Uważam,że poruszona kwestia stażu na forum też powinna być jakimś odnośnikiem co to możliwości sprzedaży czegoś :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Olek34, Zawsze możesz napisać podanie, dołączyć dwie fotki (mogą być dziewczyny, żony, kochanki) i jeszcze kilka innych załączników i posłać do kogoś z administracji prośbę o zamieszczenie ogłoszenia. A tak w skrócie to wystarczy PW :lol: Więcej nie ma co dyskutować na ten temat. Tak zostało to ujęte w regulaminie i to obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ograniczenie musi być, z obserwacji na innych forach gdzie nie ma ograniczeń wygląda to tak: rejestruje się gość, nie czyta regulaminu giełdy, wrzuca ogłoszenie i znika. Zdarzają się też zawodnicy którzy naspamują w przypadkowych tematach swoim ogłoszeniem i tyle. Później pojawiaja się temat użytkownika forum, który kupił coś od takiego handlarza i teksty w stylu: "Kupiłem xxx od czereśniaka i teraz nie ma kasy ani towaru/towar się nie zgadza itp." Po co nam takie przygody? Jak już wyżej wspomniano mozna skrobnąć pismo do administracji i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mea Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Po krótce: Nie, nie chcę mieć mieć poza regulaminowej możliwości do działu sprzedam (gratuluję co niektórym panom wiedzy o tym co chcę), ponieważ zależało mi na dostęp do działu Zniżki dla użytkowników . A dlaczego? Dlatego, że zawarta w tym dziale informacja o sklepach m.in. internetowych nie znalazła się tam bez powodu. Administrator forum w pewnym sensie je " poleca" i mam nadzieję, że zasługują na miano solidnych. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 mam problem w dziale giełda/sprzedam nie mogę pisać nowych tematów zależało mi na dostęp do działu Zniżki dla użytkowników toż to dwa różne działy a wszystko rozbiło się o ten pierwszy i dostęp do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 mea, to o co ci w ogóle chodzi, dostęp do zniżek masz, więc po co ta wojna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mea Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 toż to dwa różne działy a wszystko rozbiło się o ten pierwszy i dostęp do niego Pierwszy topic autora wątku traktuje o dziale sprzedam, następne o regulaminie, a mój o ograniczeniu i podniesieniu poprzeczki, pozostałe określają mnie mianem handlarza. W swoim [edit] trzecim topicu w tym wątku odpowiedziałem na czym mi zależało: mea, to o co ci w ogóle chodzi, dostęp do zniżek masz, więc po co ta wojna? bo dostep do działu Żnizki ma grupa użytkownicy, do kótej nie należę. Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 pozostałe określają mnie mianem handlarza. nikt Cie handlarzem nie nazwał- bo i dlaczego. może taki niefortunny przykład mający na celu uświadomienie zasadności poprzeczki. mea, jeszcze trochę pogadamy tu i będziesz miał dostęp ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 bo dostep do działu Żnizki ma grupa użytkownicy, do kótej nie należę. Dopowiem tylko, że nawet na starych zasadach, bez zmian w regulaminie nie miałbyś jeszcze tam dostępu. Więc o co ta wojenka Gwoli ścisłości podam jeszcze, że w przytoczonym dziale: FORUM Renault Megane i Scenic Strona Główna » Główna kategoria forum » Zniżki dla użytkowników pomimo, że jestem na forum od dawna, mam jakiś 2000 postów z drobnymi na koncie i jestem modem, widzę takie coś: Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum A po kliknięciu na przycisk "nowy temat" mam taką informację: Tylko moderatorzy mogą pisać nowe tematy na tym forum. I wiesz co- wcale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. :lol: W dziale "ryje" sam Admin i wkleja tylko te tematy, w których oferty były z Nim uzgadniane przez oferentów udzielających zniżek dla forumowiczów. Jeśli widać innego autora tematu, (jest kilka takich tematów) oznacza to, że temat był uzgodniony, napisany w innym umówionym miejscu i przesunięty do docelowego przez Admina lub juniorów. Takie przesunięcie jest zawsze uwidocznione odpowiednim wpisem, po lewej stronie nad pierwszym postem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 gojgien, mea chyba nie ma na myśli nowego tematu tylko sam dostęp- może chce coś kupić ze zniżką? mea, może się określisz? chcesz mieć dostęp do czytania czy chcesz nam dać zniżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 sergiu83, tak było od zawsze, wcześniej było wymagane 15 postów. Admin uznał, że poprzeczka jest za nisko wiec kryteria zostały zaostrzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mea Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Z tego co pamiętam od momentu zarejestrowania się na tym forum do działu zniżki dostęp posiadałem z automatu nie mając więcej postów niż teraz. ps. +1 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 mea, AAA to w takim razie może to "wypadek przy pracy" w panelu administracyjnym i należało by do Admina ten fakt i zapytanie zgłosić o tą blokadę czytania. Wiem, że ilość wymaganych postów została podniesiona ze względu na zamieszczanie ofert w dziale Giełda > Sprzedam. W każdym bąź razie Admin jest tą osobą, która jednoznacznie i wyłącznie może odpowiedzieć na to pytanie. Ślij PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi