Elmer Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam wszystkich i mam do was dość dziwne pytanie. Samochód to MII ph I Grand Tour Podczas dzisiejszego buszowania bo bagażniku, odnalazłem w nim coś takiego : mam tego sztuk dwie a napisy sugerują ze jest to jakaś część renówki(jest logo renault i logo TRW)Może są to zaślepki do czegoś ?? sam nie wiem :-/ Może ma to też wpływ na wodę którą odnalazłem w bagażniku :-| Podczas "wizji lokalnej" zbiornika na koło zapasowe, ujrzałem ogromną ilość wody. Tu tez pojawia się pytanie czy dobrym pomysłem jest wywiercenie małego otworu drenażowego....tak aby w przyszłości ta woda jednak miała swoje ujście.?? Będę wdzięczny za wszelką pomoc/rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Należ poszukać którędy ta woda przedostaje się do bagażnika ,wiercenie otworów na wiele się nie przyda .Trzeba usunąć nieszczelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi