mkuczara Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam. Jakiś pajac urwał mi emblemat Renault z przedniej klapy. Czy te na znaczki z allegro pasuja czy lepiej kupić w salonie (nawet nei wiem ile to może kosztować) Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ... Czy te na znaczki z allegro pasują ?.... O tak pasują jak najbardziej. Napewno ten gnój co Tobie zwinął znaczek niedługo wystawi na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 O tak pasują jak najbardziej Ale kolega musi szukać emblematu do swego modelu bo zapewne wielkości emblematu mogą się różnić od np. I phI ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 No właśnie na allegro nie znalazłem emblematu stricte dla Megane III, są dla Laguny, Meg 1 , 2 etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 podłącze się pod to co powiedział waldek42 . Panowie nie kupujcie takich rzeczy na allegro ...no chyba ze nowe w opakowaniu lub gdy widać ewidentnie ze jest warsztat który robi rozbiórki aut. Na allegro jest całe mnóstwo ludzi co dziwnie w swojej ofercie mają różne zaślepki haka, nietypowe wycieraczki, plastikowe luki czy o używanych kołpakach nie wspomnę. Przyznacie ze dziwny traf ze "tacy agenci" mają w ofercie to co łatwo zdjąć z auta na ulic. Efekt później taki ze kupujemy części od samochodu sąsiada czy forumowicza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Efekt później taki ze kupujemy części od samochodu sąsiada czy forumowicza :/ Albo od swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam, wydałem w Renault 160 (185 - upust) za ten kawałek plastiku, ale przynajmniej mam poczucie, że żaden złodziej nie zarobił. Z czystym sumieniem mocowałem go do klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 mkuczara, teraz tylko pilnu tych 160zł przyczepionych do maski... ;-) Najlepiej to z wiatrówką na balkonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi