Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Czym się różnią te Meganki

maciek127

Rekomendowane odpowiedzi

wystarczyło by żebyś spojrzał w cennik......

NOWY MEGANE GENERATION

WYPRZEDAŻ ROCZNIKA 2009 : RABATY I PROMOCYJNE FINANSOWANIE

OFERTY W RENAULT MOŻNA ŁĄCZYĆ

NOWY MEGANE

Cennik obowiązuje od dnia 23.02.2010 r. i dotyczy samochodów wyprodukowanych w 2010 roku.

jakie są różnice oprócz tego że Genaration ma biedniejsze wyposażenie <ok>

Z opisu wynika że ma prędkościomierz i obrotomierz analogowe i odpalany jest z kluczyka a nie karty. Ale nie weim czy nie nadinterpretuje ;-)

pozdr.

r.

jakoś dziwnie mi się wydaje że chodzi tutaj o różnice w roczniku produkcji (jak już z resztą napisałem wyżej). Katalog Nowy Megane i Nowy Megane Generation - to dokładnie ten sam plik, to te same auta, a różnica to cena, i rok produkcji auta IMHO

Z opisu wynika że ma prędkościomierz i obrotomierz analogowe i odpalany jest z kluczyka a nie karty. Ale nie weim czy nie nadinterpretuje ;-)

pozdr.

r.

Nie nadinterpretujesz - widzialem fotki i rzeczywiscie nie ma cyfrowego predkosciomierza (jest tez inny obrotomierz) oraz nie ma wogole miejsca na karte :-( ale za to najtanszy diesel kosztuje ... 44.000 netto!!

teraz mi się wydaje że stworzyli to z myślą o przedstawicielach handlowych itp. cena netto jest bardzo dobra według mnie. Jedynie mnie ciekawi jak będzie można rozpoznać z zewnątrz te dwie Megane, oprócz lusterek lakierowane/ nie lakierowane <ok> :lol:

hm jendak się myliłem... skoro jest różnica w prędkościomierzu... może i tak jest, tylko czemu na stronie "Nowy Megane" i "Nowy Megane Generation" jako katalog jest ten sam plik.... i w oby2 cyfrowy prędkościomierz??

Ja te wersję wolę ze względu na wszystko, cyfrowy prędkościomierz mnie za bardzo absorbuje i stresuje <ok> , "cyfrowy" wskaźnik temperatury silnika jest jak papier w rolce, a "cyfrowy" wskaźnik paliwa ma dokładność pomiaru , hmm raczej niedokładność , bo jak się zapala rezerwa, to mam jeszcze w zbiorniku 12 litrów, a jak już wszystko zgaśnie, to mam jeszcze 5 litrów ON. Francuska precyzja.

A w M2 , gdzie były analogowe wskaźniki wszystkiego , wszystko działało cacy, no mówię o wskaźnikach , oczywiście.